Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reușit Adrian Teleșpan să negocieze cu vânzătorii de la piață „Vă dansez ceva?”

Poftiți la circ continuă cu o nouă zi plină de provocări pentru Marian Capet, Ana Morodan, Adrian Teleșpan și Doinița Oancea. Una dintre sarcinile pe care Ana Morodan și Adrian Teleșpan au avut-o de îndeplinit a activat din nou duo-ul carismatic din sezonul 2 Asia Express.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan Galerie
Cum a reușit Adrian Teleșpan să negocieze cu vânzătorii de la piață | Antena 1

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost trimiși la piață pentru a face rost de legume proaspete pentru nuntă. Cei doi au avut sarcina de a negocia cu vânzătorii pentru a obține cel mai bun preț.

Cum a reușit Adrian Teleșpan să negocieze cu vânzătorii de la piață

Vedetelor le-a fost tare greu să îi convingă pe agricultori să accepte sume mici, așa că au recurs la victimizare. Adrian Teleșpan a încercat să îi îmbuneze spunându-le să se gândească la mirii care au atâta nevoie de aceste produse. Ba mai mult de atât, Teleșpan și-a amintit de perioada petrecută în Asia, unde era nevoit să negocieze aspru pentru a merge mai departe în concurs.

El s-a arătat dispus să ofere unei doamne un moment artistic în schimbul cartofilor. “Vă cânt un cântec ceva! Vă fac un dans!”, a insistat Adi Teleșpan, însă fără folos. Totuși, el a reușit să convingă o altă doamnă să îi ofere mai multe pungi cu legume în schimbul unor prețuri extrem de reduse.

“Experiența Asia Express m-a ajutat! Am negociat la sânge, mi-e și Rușine de femeile alea! Efectiv m-am milogit ca la Asia Express!”, a spus fostul concurent de la Asia Express, sezonul al doilea.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 16. Cu ce s-a ocupat Oase înainte să apară la Asia Express. A dezvaluit totul la Poftiți la Circ

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Doinița Oancea, tutoriale într-o baie de hotel. Ce lecții a dat vedeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x