Poftiți la circ 9 februarie 2021. Doinița Oancea, tutoriale într-o baie de hotel. Ce lecții a dat vedeta

Nea Marin are alte planuri cu noile vedete la Poftiți la circ, ediția cu numărul 20. De data aceasta, ajutoarele sale, Ana Morodan, Doinița Oancea, Marian Capet și Adrian Teleșpan nu vor mai face treabă la circ și nici nu vor mai participa la spectacol în carne și oase, ci vor deveni organizatori de evenimente.

Doinița Oancea, tutoriale într-o baie de hotel

Antena 1

Doinița Oancea și Marian Capet au avut de îndeplinit îmrpeună o sarcină, însă se pare că planurile actriței au fost altele.

După o zi plină de treburi epuizante, Doinița Oancea s-a bucurat de o pauză bine meritată. Vedeta a început să facă tutoriale într-o baie de hotel, spre nemulțumirea lui Marian Capet.

Ce lecții a dat Doinița Oancea într-o baie de hotel în ediția 20 a emisiunii Poftiți la circ

Starleta a oferit lecții despre cum să te speli pe cap fără să îți întinzi prea tare machiajul, iritându-l tot mai tare pe colegul său.

“Ia uitați-vă ea face tutoriale ca fetele astea pe Instagram și eu stau la munca de jos! Te crezi pe Instagram? Ce ești? Influenceriță?”, i-a spus Marian Capet, deranjat că este nevoit să muncească de unul singur în hotel.

''Eu făcusem curățenie acolo într-o cameră și Doinița tot trăgea de timp”, a spus stilistul Capet, dând de înțeles că actrița a încercat pe cât posibil să fenteze munca. Cei doi au fost trimiși de nea Marin la hotel pentru a face curățenie.

Citește și: Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vârciu și Doinița Oancea, în rolul lui Patrick Swayze și al lui Demi Moore pentru turta miresei

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri