Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vârciu și Doinița Oancea, în rolul lui Patrick Swayze și al lui Demi Moore pentru turta miresei

Liviu Vârciu și Doinița Oancea au îmbinat utilul cu plăcutul în timp ce pregăteau bunătăți alese pentru nunta care urmează să aibă loc în familia Bellucci. Vârciu a avut ideea să reconstituie o scenă din filmul „Fantoma mea iubită”.

Liviu Vârciu și Doinița Oancea Galerie
Vârciu și Doinița Oancea, în rolul lui Patrick Swayze și al lui Demi Moore pentru turta miresei | Antena 1

O nouă ediție, noi vedete pregătite să îndeplinească sarcinile date de nea Marin. Ana Morodan, Doinița Oancea, Marian Capet și Adrian Teleșpan nu vor avea timp de odihnă, iar fiecare zi va fi o nouă provocare pentru fiecare în parte.

Liviu Vârciu și Doinița Oancea s-au distrat în timp ce frământau împreună aluatul pentru turta miresei.

Liviu Vârciu și Doinița Oancea, în rolul lui Patrick Swayze și al lui Demi Moore în timp ce au frământat aluatul pentru turta miresei în ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ

Artistul a început să fredoneze melodia ''Unchained'', care s-a auzit pe fundalul unor scene din celebrul film cu Patrick Swayze și Demi Moore.

„Nu aveam suficientă forță să îl dau la o parte!”, a spus actrița Doinița Oancea, care nu a fost atât de încântată de ideea colegului său.

Pe lângă stilul carismatic, Liviu Vârciu a dovedit că este un veritabil gospodar. El a făcut echipă în bucătărie cu Doinița Oancea, pe care o cunoaște de pe platourile de filmare. Performanța incredibilă a lui Vârciu în bucătărie l-a uimit pe nea Marin, care i-a lăudat munca.

''Uite, așa se face!'', a spus Marin, în timp ce concurentul de la Te Cunosc de Undeva frământa aluatul pentru turta miresei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Imagini din culisele show-ului! Ce "conflict" s-a născut între Liviu Vârciu și Raluka

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Marian Capet și Ana Morodan, puși să împrăștie paie pentru păsări... Poftiți la circ 8 februarie 2021. Cum au reușit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu „să fenteze” munca de la cramă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x