Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, peripeții la bijutier. Ce i-a făcut nea Marin: „E ca picătura chinezească”

Marin Barbu face echipă cu Ana Morodan, Marian Capet, Doinița Oancea și Adrian Teleșpan pentru planificarea celei mai tari nunți în familia de la circul Bellucci, cea dintre Sony și Dana. Și pentru că este nevoie de bijuterii, Marian Capet a trecut prin cele mai mari peripeții la bijutier în compania gazdei emisiunii.

Marian Capet Galerie
Marian Capet, peripeții la bijutier | Antena 1

Marian Capet a fost trimis la bijutier alături de invitații permanenți ai emisiunii, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Însă nu au scăpat nici de prezența lui nea Marin, care a luat inițiativa și i-a întrebat pe vânzători ce trebuie sa facă pentru a face rost de bijuteriile de care au nevoie pentru nuntă.

Ce i-a făcut nea Marin lui Marian Capet la bijutier

Pentru că se aflau într-un magazin de bijuterii, misiunea lor nu putea să fie alta decât aceea de a face bijuterii. Nea Marin a împărțit imediat rolurile fiecăruia, iar Marian Capet a fost repartizat la casă pentru a vinde bijuterii împreună cu Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu și-a exprimat din start dorința de a face bijuterii, fiind încântat că are ocazia să se aleagă cu un lanț și o brățară. “Mi-am dorit de foarte mult timp să confecționez și eu ceva din argint! Eu sunt iubitor de argint, nu de aur'', a spus Liviu Vârciu.

Și Marian Capet a fost la fel de încântat că este înconjurat de atâtea produse scumpe, care mai de care mai strălucitoare. “Toată viața mi-am dorit să stau printre bijuterii!”, s-a bucurat stilistul ca un copil.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Andrei Ștefănescu s-a bucurat ca un copil când văzut o focă în carne și oase | VIDEO

Pentru că el și-a exprimat dorința de a își alege un cercel din colecția largă pe care o avea la dispoziție în magazin, nea Marin s-a oferit să îl ajute și să îi pună cercelul personal.

“A apărut din neant un pistol de făcut găuri în urechi. Și tot îmi zicea că îmi face gaură, ba în ureche, ba în nas, ba în sprânceană”, a povestit Marian Capet despre entuziasmul pe care l-a arătat nea Marin când l-a auzit pe stilist că vrea o gaură pentru cercel. “Stai să vezi ce repede se face! Nici nu simți! Eu sunt profesionist!”, l-a asigurat prezentatorul. “Mă spinteci cu asta! Gata, bre! Mi-ai spintecat urechea!”, a încercat să se apere Marian Capet, în timp ce se simțea amenințat de omul cu pistolul de găuri din fața lui.

“Deci omul ăsta era mai rău ca picătura chinezească! Mai avea puțin și îmi spunea că îmi face sită la față! Mi-ar fi dat gaură în pleoapă! M-ar fi lăsat chior!”, a spus Marian Capet, după ce i-a dat lui nea Marin ideea de a-i face o gaură și la nivelul pleoapei. ''Mă simțeam într-un pericol continuu'', a descris el experiența trăită în preajma lui nea Marin.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Ana Morodan a avut nevoie de calmante, după ce a ascultat indicațiile lui nea Marin. C... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum arată Dana, fina lui nea Marin. Sony Medini se poate lăuda cu o soție superbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x