Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ilona Brezoianu a cedat psihic și a început să plângă. Ce a mărturisit

Ilona Brezoianu a cedat psihic și a început să plângă în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Aceasta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a făcut dezvăluiri neașteptate.

colaj foto cu ilona brezoinau si marian capet la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea Galerie
Ilona Brezoianu a avut un moment de supărare la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Ilona Brezoianu a „răbufnit” de la primele ore ale dimineții, chiar în ziua spectacolului din ediția 9 a noului sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea. Actrița a dat cărțile pe față, după ce nea Marin a trimis-o la un loc de joacă pentru copii din Neptun.

Vedetele nu au scăpat de muncă în ultima zi alături de gazda emisiunii. Acestea au luat micul dejun și au discutat despre lucrurile pe care trebuie să le pună la punct: scena și momentele artistice.

Radu Bucălae, Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Rikito Watanabe, Capet și Sonny Medini au fost luați prin surprindere de nea Marin de la primele ore ale dimineții. Cei șase nu au avut parte de momente de liniște și relaxare, așa cum se așteptau, ci au primit noi responsabilități de îndeplinit.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Nea Marin s-a enervat și a răbufnit în timpul repetițiilor. Ce a făcut

Presiunea și oboseala și-au pus amprenta asupra invitaților lui nea Marin. Așadar, reacțiile nervoase nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale publicului. De data aceasta, Ilona Brezoianu și-a ieșit din fire. Puțini au avut ocazia să o vadă așa.

Ce a făcut-o pe Ilona Brezoianu să izbucnească în lacrimi în ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024

Ilona Brezoianu a cedat psihic și a „explodat” de nervi în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Actrița nu a mai ținut cont de nimic și a început să își spună supărările, chiar în fața colegilor.

„O să fie foarte aglomerat pentru că toată lumea merge spre Vamă. Nu mai am chef să stau pe drumuri! Am început să plâng de nervi. Voiam și eu să mă spăl pe cap înainte de spectacol. O să stăm pe aici 7 ore, o să ne aducă să ne spălăm 10 minute și după dansezi”, a mărturisit ea.

„M-am umplut de nervi pentru că nu mai aveam chef de niciun drum, de nimic. Se acumulase oboseala, eram nedormită”, a mai spus actrița.

Capet a încercat să își liniștească prietena când a văzut în ce stare se află, oferindu-se chiar să-i facă masaj: „Dar nu înțeleg ce ai! Când ai plecat de acasă am zis că ne distrăm. Hai să ne distrăm! Și dacă te enervezi tot la Neptun ajungem. Nu e ca și cum s-ar schimba ceva. Nu mai plânge!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a fost la un pas de o tragedie. Ce a pățit pe plajă

„Nu mai am putere să mă distrez! Am cedat la modul cel mai serios. Emisiunea asta s-a transformat ușor, ușor în America Express. În soare, în căldură, la Neptun, du-te 700 de ore pe drum, întoarce-te! (...) Până la urmă m-am calmat, Capet a fost alături de mine și îi mulțumesc pentru că a încercat să mă calmeze și să mă liniștească”, a mai dezvăluit Ilona Brezoianu.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Cum le-a dat Sonny Medini trezirea colegilor. Ce a pățit Rikit... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a trecut prin momente de panică. Ce a făcut So...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x