Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Liviu Vârciu și nea Marin, ceartă aprigă la primele ore ale dimineții

În ediția de pe 10 ianuarie 2023 de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, Liviu Vârciu și nea Marin au avut parte de o ceartă aprigă de la primele ore ale dimineții.

Colaj cu Liviu Vârciu și nea Marin, certându-se la la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg Galerie
Liviu Vârciu și nea Marin au avut parte de o ceartă aprigă, pe tema gălăgiei matinale, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, în ediția de pe 10 ianuarie 2023 | Antena 1

Când nea Marin a bătut la ușa lui liviu Vârciu, acesta a fost vizibil nemulțumit și când a deschis a încpeut să-și exprime supărările. Liviu Vârciu i-a reproșat „tăticului” său că de la 7:00 dimineața a început să facă gălăgie, perturbându-i astfel somnul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 9 ianuarie 2023. Liviu Vârciu, gest impresionant la Biserică. Ce au observat colegii lui

Liviu Vârciu și Nea Marin, ceartă aprigă la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Liviu nu a mai rezistat și a răbufnit: „Nu mai apuca ziua de astăzi” Ce i-a făcut coregraful, încă de la primele ore ale dimineții

Liviu Vârciu a explicat că ușile deschise de nea Marin de dimineață l-au scos din sărite.

„La 07:10 a început să iasă pe ușă. Apoi s-a dus înapoi în cameră. Pentru ce Doamne Iartă-mă a urcat iar, eu nu înțeleg. A venit înapoi să se schimbe. De 4 ori a urcat el, deci de 8 ori s-a deschis ușa. A deschis o dată când a coborât și a închis-o și a deschis-o iar când a urcat. De 8 ori numai el. Apoi și doamna Mioara (soția lui nea Marin), apoi trebuia să iasă Edi (n.r. Stancu).

„Aveam starea de să-l omor. Dacă eu eram rege nea Marin nu mai apuca ziua de astăzi. Bine, îmi părea rău apoi. Îi puneam să-l facă înapoi din bucăți că mi s-ar fi făcut dor de el”, a spus Liviu Vârciu.

„Ce vrei să fac acum să merg ca o căprioară să nu simtă Liviu și Andrei că suntem în casă”, a spus nea Marin, precizând că scările și ușile mai scârțâie.

După reproșurie care i-au fost aduse, nea Marin l-a apăsat pe ochi pe Liviu cu o ventuză, apoi a mers și la celelalte vedete pentru a le da deșteptarea. Aceeași ventuză i-a lipit-o și lui Andrei Ștefănescu pe chelie.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 4 ianuarie 2023. Liviu și Andrei, farsa supremă pentru Nea Marin. Ce i-au „pregătit” cei doi

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Iulia Albu și-a impresionat colegii cu modelajul din lut realizat ... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 10 ianuarie 2023. Iulia Albu a ajuns de urgență la spital: „Am simțit că se termină ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x