Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce l-a făcut pe Liviu Vârciu să se schimbe la față: „Ne batem joc!”

În ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024, Liviu Vârciu a avut o revelație neașteptată. Artistul s-a schimbat la față când a văzut ce se întâmplă. Până și Andrei Ștefănescu a fost uimit de reacția lui.

colaj foto cu liviu varciu si andrei stefanescu la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea Galerie
Liviu Vârciu a luat o decizie neașteptată la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au făcut apariția în ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea pentru a-i ajuta pe Nicolai Tand, Radu Bucălae, Ilona Brezoianu și pe Capet în ultima zi la nea Marin.

„Ne-am trezit pe plajă la Năvodari. Ne-am dat peste cap de trei ori și ne-am transformat în Riki și Sonny. Am zis să-i facem o surpriză domnului Barbu și să ne schimbăm personajele pentru că noi i-am trimis pe acești doi fermecați, dronele!”, au spus artiștii.

Venirea celor doi a fost un prilej de bucurie pentru gazda emisiunii, care i-a primit cum se cuvine. De altfel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost surprinși să își vadă colegii extrem de obosiți și fără chef de muncă.

Rolul pe care îl au aceștia în spectacolul lui nea Marin este de prezentatori. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit mai pregătiți ca niciodată să amuze publicul cu replicile savuroase și glumele amuzante.

Deși sunt o parte importantă în spectacol, artiștii nu au scăpat de muncă. Gazda emisiunii le-a dat două pungi de porumb pentru a-l fierbe. Responsabilitatea pe care au primit-o i-a adus aminte de copilărie lui Liviu Vârciu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 17 ianuarie 2024. Un invitat neașteptat și-a făcut apariția. Cum a reacționat Nea Marin

Cei doi nu au stat prea mult departe de nea Marin. Acestora le-a fost dor să-l enerveze ca pe vremuri bun, riscând să primească o serie de lovituri dureroase.

Ce revelație neașteptată a avut Liviu Vârciu în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu nu au avut nevoie de mai mult de 2 minute ca să-l scoată din sărite pe nea Narin. Gazda emisiunii a scos praștia din buzunar și a început să o folosească pe cei doi.

În timpul „războiului”, Liviu Vârciu a avut o revelație neașteptată și s-a schimbat la față când și-a dat seama se situația în care se află. Acesta și-a strigat colegul de scenă pentru a-i spune că mai bine și-ar duce treaba la sfârșit, deoarece micuții de la centrul social au nevoie de banii pe care îi vor obține din vândutul porumbului fiert.

„Pe mine a început să mă mustreze conștiința. Andrei, vino un pic că mă simt vinovat. Ne batem joc de porumbul ăla, iar copiii au nevoie de acest porumb”, a mărturisit artistul.

Până și Andrei Ștefănescu a fost luat prin surprindere de vorbele colegului său: „De ce ți-a venit ție ideea asta aiurea?!”

Pentru că este bucătar de profesie, artistul l-a întrebat pe Nicolai Tand ce se întâmplă cu porumbul din oală care nu este curățat, iar răspunsul acestuia l-a făcut să ia o decizie uluitoare:„Mai bine nu-mi zicea!”

În cele din urmă, Liviu Vârciu a hotărât să curățe și porumbul pe care l-a ascuns: „Nu pot! Hai să-l curățăm pe tot, trebuie să-l scoatem și pe ăla pe care îl curățasem deja pentru că l-am pus pe celălalt la fund. Ne-am chinuit de două ori mai mult decât dacă o luam de la început și făceam cum trebuie!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 16 ianuarie 2024. Ce a urmat după ce Nea Marin a acuzat stări de rău. Ce s-a întâmplat

„Și în ce moment?! În ziua spectacolului când noi trebuia să ne concentrăm pe el!”, a mai adăugat Andrei Ștefănescu.

„Liviu s-a schimbat! E de treabă!”, a fost replica lui Nicolai Tand.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut dezastru la parcul de... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când Liviu Vârciu a urcat pe scenă. Cum a fos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x