Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Mădălina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat

La nea Marin se muncește, nu se stă! Echipele au fost trimise la cules prune, să dea o mână de ajutor oamenilor locului. Cei mai harnici știu ce trebuie să facă, cei mai leneși știu și ei ce trebuie să facă, dar preferă să stea. Cum a reacționat Mădălina Badea când i-a găsit pe Sonny și pe Riki la umbră, cu paharele în față, în livada cu mere și prune.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Mădălina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. | Antena 1

Mădălina Badea, soția lui Dan Badea, a luat inițiativa de a-i readuce pe Sonny și pe Riki la muncă, schimbând atmosfera relaxată cu o doză sănătoasă de disciplină.

Echipa a fost trimisă la cules prune, o activitate care se dovedește a fi un test atât pentru cei harnici, cât și pentru cei mai puțin dornici de efort fizic. Cei care își cunosc bine menirea, muncesc cu devotament, dar cei mai puțin interesați de munca manuală preferă să se bucure de o pauză bine meritată la umbră.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Riki și Sonny au dezlănțuit haosul la locul unde se repară bărcile

Mădălina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat soția lui Dan Badea când i-a găsit pe Sonny și pe Riki la umbră, cu paharele în față, în livada cu mere și prune: „Aici vă e munca?”

Desigur, momentul a fost privit cu umor, dar și cu o notă de seriozitate, iar Mădălina a povestit că a primit "îndrumări divine" de la nea Marin însuși să intervină și să impună un pic de disciplină. A luat o nuielușă, descrisă ca "cea care pișcă mai tare", și a intrat în acțiune.

„În momentul ăla parcă nea Marin mi-a vorbit de sus și mi-a spus <<Fata mea, du-te, ia-i, găsește o nuia și dacă stă unul dintre ei fă-i zebre>>”, spune Mădălina Badea, care a și trecut l acțiune. A luat o nuielușă, „aia care pișcă mai tare” și a intrat peste băieții, care stăteau la umbră, savurând o băutură și împărtășind idei.

Mare le-a fost surprinderea să vadă că Mădălina nu îi păsuiește deloc: „Aici vă e munca?”

„Băieții, la umbră, frumos, stăteau la povești cu paharele în față, undeva jos era o găletușă nici măcare aia nu era plină, era trei sferturi. Și dăi și lovește-i! Dar eu dau cu milă, nu dau ca nea Marin”, povestește Mădălina. „Poate că trebuia să dau, totuși, mai tare!”, concluzionează ea.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea s-au sărutat pasional printre roșii

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune părinții

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Riki și Sonny au dezlănțuit haosul la locul unde se repară băr... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x