Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea s-au sărutat pasional printre roșii

Pasiunea e nelipsită din „ograda” lui nea Marin! Vedetele pun pasiune în orice fac, dar aduc și pasiune în relație, așa cum demonstrează Mădălina Badea și Dan Badea, cei doi soți care au venit să dea o mână de ajutor celei mai iubite gazde și oamenilor locului.

colaj foto cu vedetele la nea marin la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. | Antena 1

Dan Badea și Mădălina Badea fac echipă la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea. Pentru prima dată veniți în emisiune, profită de cea mai frumoasă experiență, dornici să descopere altă viziune a lumii și alți oameni care să le îmbogățească viețile cu experiențe.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a fost la un pas de o tragedie. Ce a pățit pe plajă

Mădălina și Dan Badea, sărut pasional printre roșii. Cum a apărut comediantul după gestul romantic dintre ei: „Soțul știe că-mi place”

Cei doi însă nu se ascund de camere când vine vorba de iubirea pe care și-o poartă și fac o demonstrație chiar în fața camerelor. Mădălina a fost cea care a inițiat sărutul pătimaș, în timp ce se afla în roșii: „Dăăănuuuț, vii să mă pupi între roșii?”.

„Trebuia să-mi pup și eu soțul acolo, între roșii! L-am văzut că era așa un pic obosit și am zis că un pupic o să-i dea foarte multă energie!”, spune ea. „Treaba în gospodărie e așa: femeile au treburile lor, bărbații au treburile lor!”, mai adaugă Mădălina Bălan.

Blondina comediantului nu a făcut niciun pas în spate la muncile grele, a luat toporul cu toată forța și a spart lemne ca o profesionistă: „Eu sunt fată crescută la țară până la 18 ani și nu doar am crescut la țară, mama și cu tata m-au învățat de toate”.

„Plec din curtea familiei cu fericire, cu bucurie, cu lecții învățate și cu energie extraordinară, pentru că sufletele lor sunt atât de pline de energie pozitivă, încât nu ai cum să pleci supărat!”, spune ea după ce și-a încheiat treaba.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Marian Capet s-a emoționat și a izbucnit în lacrimi. Care a fost motivul

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Radu Bucălae a fost întâmpinat de Nea Marin. Ce a zis Ilona Brezoianu

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 17 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat la hora internațională: „Îi ieșea fum din urechi”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune pă... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Riki și Sonny au dezlănțuit haosul la locul unde se repară băr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x