Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat în timpul repetițiilor. Ce l-a deranjat

Seara s-a lăsat și invitații de la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin Dobrogea” sunt prinși în mrejele dansului popular, însă oboseala de peste zi se resimte, motiv pentru care concentrarea scade cu fiecare minut. Un moment tensionat și-a făcut loc la lăsarea nopții și nea Marin a decis să plece!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat în timpul repetițiilor. Ce l-a deranjat Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. | Antena 1

Ajunși la ponton, au început cu mișcările de bază. Nea Marin cu ultimele forțe s-a dedicat total pentru a-și învăța invitații să danseze pentru a crea un moment cu totul special dedicat localnicilor: „Repetițiile sunt cea mai grea parte a unei zile pentru că nu ai șanse cu nea Marin, trebuie să iasă totul perfect!”, spune Andreea Antonescu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea s-au sărutat pasional printre roșii

Nea Marin a cedat și a plecat în timpul repetițiilor. Gestul făcut de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu care l-a supărat extrem de tare pe dansator

După cum spuneam, invitații nu aveau suficientă energie să investească pentru repetiții: „Din momentul ăsta vă rog frumos, vă implor să vă concentrați, să facem o dată, de două ori bine și gata!”, le spune nea Marin. Însă lucrurile nu au fost așa cum și-a dorit, iar vedetele s-au ținut de șotii: „Sonny mi-a dat teroare!”, spune nea Marin.

„În acest templu al lui nea Marin, repetiția este altarul! Dacă vrei să-l enervezi cu adevărat, ăla momentul!”, spune Cătălin Cazacu.

Ajuns la capătul răbdării, a cedat: „Ei, hai să văd cum vă descurcați fără mine, eu am plecat!”, îi anunță nea Marin, furios pe lipsa lor de concentrare pentru pregătirea momentului de dans dedicat localnicilor în cadrul petrecerii finale.

„Eu niciodată nu l-am văzut să plece de la o repetiție! Repetiția pentru el este ceva sacru!”, spune Cătălin Cazacu.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

Gestul făcut de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu care l-a supărat extrem de tare pe dansator, când au venit să-l strângă toți, făcând un zid uman: „Fii atent! Tu pleci acasă! Îți iei bagajele și pleci!”, îl amenință nea pe Rikito. Toți s-au pus în genunchi pentru a fi iertați, în final.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune părinții

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit să-și vadă... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Cum a încercat Sonny să-l îmbuneze pe nea Marin. Modul uluitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x