Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat

Pentru invitații din această seară a fost bine cât a fost! Adică până a venit nea Marin să verifice dacă au făcut treaba pe care au promis că o vor duce la bun sfârșit. Mădălina Bălan a încercat să îi mobilizeze pe Sonny și Riki, însă nu a reușit cu aceeași forță pe care o are gazda emisiunii.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. | Antena 1

Pentru că la nea Marin totul este despre muncă, s-a ținut de cuvânt să vină să verifice treaba fiecăruia. Doar nu vor fi lăsați în bătaia vântului! Nicidecum, ci se va lăsa cu instruirea dansatorului! Când Mădălina îl vede venind agale în livadă, reacționează imediat: „Nea Marin miroase lenea de la o poștă!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune părinții

Nea Marin a venit în inspecție în livada cu prune și mere, iar Sonny a încercat să-l convingă că el a cules toate fructele

„Sonny furase din lădițele noastre și le pusese lângă el și a zis că el le-a cules!”, spune Mădălina Bălan, a cărei echipă a fost strașnic de harnică! Nea Marin nu este ușor de înduplecat: „Ce șmecher ești!”.

Sonny când și-a dat seama că a fost prins, a rămas mască: „Cred că are viziunile lui, nu știu! Ceva vede, știe!”. Bineînțeles, nea Marin a și scos nuiaua! „Astea nu sunt culese de tine! Te pui cu mine!?”, continuă nea Marin.

A luat și Mădălina Badea o nuia și dimpreună cu nea Marin au început să-l „piște” pe Sonny pentru fapta: „M-au băgat într-un colț și m-au distrus!”, spune Sonny.

Dan Badea și Cătălin Cazacu văzându-se singuri și fără prezența lui nea Marin care să îi împingă să facă treabă, s-au apucat de jucat baschet: „Când a plecat nea Marin, noi am profitat un pic. Am început cu baschetul!”. Acolo, în curte, la oamenii locului, au luat masa cu cei pe care i-au ajutat, însă invitații, după ce s-au bucurat de bucate, s-au ținut în continuare de șotii. Riki, Cătălin Cazacu și Sonny au făcut front comun și înainte de plecarea de la livadă s-au „jucat” un pic cu nea Marin: „Bine ați venit la petrecere de bătaie!”, spune Rikito Watanabe.

Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat cu un bidon cu apă. S-a dezlănțuit potopul când dansatorul l-a prins la „înghesuială”: „Au făcut pact împotriva mea”.

„Se auzea cum sfârâia biciul pe pielea lui Cazacu de-ți venea să-i plângi de milă!”, spune Mădălina Badea.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea s-au sărutat pasional printre roșii

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Mădălina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit să-și vadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x