Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce condiție le-a impus nea Marin lui Sonny, Riki și Cazacu ca să-i ierte

Nea Marin continuă să fie supărat pe cei trei „obraznici”, după ce i-au stricat repetițiile. Iată ce condiție le-a pus coregraful lui Sonny, Riki și lui Cătălin Cazacu ca să îi ierte! Cel din urmă a sărit de bucurie când a văzut că vorbește cu ei.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce condiție le-a impus nea Marin lui Sonny, Riki și Cazacu ca să-i ierte Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce condiție le-a impus nea Marin lui Sonny, Riki și Cazacu ca să-i ierte | Antena 1

O nouă zi, o nouă încercare din partea lui Sonny Medini, Rikito Watanabe și a lui Cătălin Cazacu să-l îmbuneze pe nea Marin și să îi câștige iertarea. Cei trei s-au prezentat pe ponton, acolo unde coregraful era în focul repetițiilor pentru spectacolul final din Băltenii de Jos și l-au surprins cu un gest măreț. Iată cum a reacționat nea Marin!

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Rikito l-a sunat pe Liviu Vârciu. De ce a apelat la el și ce au discutat

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin le-a impus o condiție celor trei „obraznici” ca să-i ierte

„Eu știu că Sonny e un fel de Liviu Vârciu. Dacă nu vorbești cu el, l-ai terminat! I-ai luat toată energia!”, a spus nea Marin la testimoniale.

Ajunși pe ponton, acolo unde nea Marin repeta cu dansatorii, Sonny Medini, Rikito Watanabe și Cătălin Cazacu s-au pus în genunchi în fața gazdei emisiunii ca să își ceară scuze. Cei trei „obraznici” au venit și cu daruri.

„Nea Marin, te rugăm! Îți cerem scuze! În seara asta o să fim cuminți și ascultători!”, a fost promisiunea rostită de Sonny la megafon, în numele tuturor. În timp ce se uita de sus, nea Marin le-a vorbit pentru prima dată de când s-a supărat pe ei: „La trei, doi, unu, jurați!”.

Sonny, Riki și Cătălin Cazacu au jurat în cor! În acel moment, cel din urmă a sărit de bucurie. Ulterior, Cătălin Cazacu a ținut să adauge câteva cuvinte, descriind cum s-au simțit zilele în care gazda emisiunii Poftiți pe la noi nu le-a vorbit: „O zi fără tine a fost o zi goală! Ne-am simțit ca și cum nu aveam gravitație!”

Sonny a preluat din nou megafonul și a făcut încă o promisiune: „O să fim cuminte!”, iar la testimoniale a completat: „În seara asta trebuie să fim cuminte, trebuie să repetăm și bine!”

Ca să se convingă că sunt sinceri în intențiile lor, nea Marin i-a trimis la locurile lor: „Totuși, nu le dau prea multă importanță. Să îi văd că sunt determinați să facă treabă. Deocamdată nu am acceptat iertarea.”

După discursul emoționant, Sonny, Riki și Cătălin Cazacu au privit ascultători, în timp ce nea Marin și ansamblul au impresionat cu repetiția. Pe urmă, coregraful le-a cedat locul vedetelor pe ringul de dans pentru a demonstra ce au învățat alături de Edi: „E bine că stăm noi în fața lor!”, a zis nea Marin, când i-a văzut.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat în timpul repetițiilor. Ce l-a deranjat

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Rikito l-a sunat pe Liviu Vârciu. De ce a apelat la el și ce a... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când toți s-au apucat de treabă. Nea Marin s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x