Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Rikito l-a sunat pe Liviu Vârciu. De ce a apelat la el și ce au discutat

Nea Marin s-a supărat foc pe invitați, mai exact pe Sonny, Rikito și Cătălin Cazacu și a decis să păstreze tăcerea toată ziua. Mai mult decât atât, le-a aranjat masa și nu s-a arătat deloc la momentul servirii preparatelor, lucru care i-a îngrijorat pe toți: „Gluma a fost glumă, dar nu mai avem timp deloc! Spectacolul venea peste noi!”, a spus Andreea Antonescu foarte serioasă.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Rikito l-a sunat pe Liviu Vârciu. De ce a apelat la el și ce au discutat Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. | Antena 1

Vedetele căutau orice soluție să-l împace pe nea Marin, ba chiar să învețe să cânte un cântec prin care să își ceară iertare a mia oară în ziua respectivă: „Noi căutăm orice fel de soluție să-l împăcăm pe ăl bătrân!”, spune Cătălin Cazacu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea s-au sărutat pasional printre roșii

Riki l-a sunat pe Liviu Vârciu. De ce a apelat la el și ce discuție au surprins camerele de filmat: „A zis și el că e groasă treaba”

Rikito a decis să îl sune pe Liviu Vârciu, unul dintre cei mai apriați oameni ai lui nea Marin, pentru a vedea ce soluție găsește pentru a-l împăca în cele din urmă. El a încercat să îi explice că a făcut glume destul de neplăcute pentru nea Marin și acum nu știe „pe unde să mai scoată cămașa”.

„Riki, panicat pe drum, l-a sunat pe șeful Liviu să-i spună situația! A spus și el că e groasă treaba dacă a plecat de la repetiții”, povestește Cătălin Cazacu. Întrebat dacă lui Liviu i s-a întâmplat așa și cum s-a rezolvat, răspunsul nu a fost deloc unul mulțumitor: „Da, s-a rezolvat după doi ani!”, a spus Liviu Vârciu.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune părinții

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina Badea, scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Cum a încercat Sonny să-l îmbuneze pe nea Marin. Modul uluitor... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce condiție le-a impus nea Marin lui Sonny, Riki și Cazacu ca ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x