Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când toți s-au apucat de treabă. Nea Marin s-a înfuriat

După ce au fost trasate sarcinile, vedetele împreună cu nea Marin s-au pus pe treabă! Sonny, Riki și Cătălin Cazacu au rămas sub supravegherea coregrafului. În timp ce italianul a apelat la o metodă ingenioasă ca să facă munca mai ușoară, Riki și Cătălin Cazacu l-au înfuriat din nou pe nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când toți s-au apucat de treabă. Nea Marin s-a înfuriat Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce s-a întâmplat când toți s-au apucat de treabă. Nea Marin s-a înfuriat | Antena 1

Nea Marin a dat trezirea la 7:30 și a împărțit echipele pentru ziua cea mare. Dar, Sonny Medini, Rikito Watanabe și Cătălin Cazacu aveau o ”sarcină” în plus: să arate că își doresc iertarea și să asculte de nea Marin. Iar coregraful a fost destul de clar: „Dacă unul face ceva, acolo vă las și mă descurc cu ai mei! Îmi fac spectacolul cu ei și prietenia s-a terminat!”

La micul dejun, nea Marin a dat indicațiile pentru ultima zi: „Le-am promis la cei trei mușchetari că vom lucra împreună. Iar Mădălina, Dan și Andreea merg la brutărie, ca să primim făină, să o ducem la oameni. Noi patru ne apucăm să aranjăm aici mese, scaune pentru diseară, la spectacol. La 9:45, toți ne întâlnim la barjă, ca să putem pleca dincolo, peste apă. Mai puțin Mădălina, care rămâne la brutărie, după care vine și Andrei, și împreună mergeți la cariera de piatră.”

Zis și făcut! Cu promisiunea în suflet și cu nenumărate idei ca să-l împace pe nea Marin, Sonny Medini, Riki Watanabe și Cătălin Cazacu au mers alături de coregraf pe ponton. Iată ce a urmat!

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Cum a încercat Sonny să-l îmbuneze pe nea Marin. Modul uluitor

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Sonny a venit cu o idee ingenioasă care a salvat mult timp

Dar nici bine nu s-au apucat de treabă, că Riki a și făcut prima boacănă, scăpând din brațe masa care avea un geam de sticlă. După ce i-a ascultat sfatul lui nea Marin, acela de a da geamul de sticlă la o parte, japonezul se chinuia acum să urce scările care duceau pe ponton. Pentru a face treaba mai ușoară, Sonny, cu circul în sânge, a apelat la o metodă inedită, la care nea Marin nu a avut nimic de comentat.

„Pontonul e sus, la ultimul etaj, iar scările nu sunt normale, sunt mai micuțe, mai înalte. Dacă n-ai grijă, chiar aluneci. Ca să nu fac scările, am aruncat scaunele. Eu cu forța și Cazacu sus, aruncam și el lua. Nea Marin nu a spus nimic. A fost treaba bună.”, a spus italianul la testimoniale.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin s-a înfuriat teribil după gestul lui Cazacu. Ce i-a spus lui Riki

În timp ce munceau pe ponton, Cătălin Cazacu i-a adresat o întrebare lui nea Marin, care avea să agite apele: „L-am întrebat la mișto dacă să aducem sus șezlonguri. El a răspuns că nu, că nu au ce să caute acolo. Iar eu l-am aprobat”.

Însă, auzind discuția dintre ei, Sonny s-a gândit să îi facă o farsă lui Riki și i-a spus că mai sunt de adus încă trei șezlonguri, iar apoi treaba este gata. Cătălin Cazacu, de pe margine, i-a ținut hangul italianului: „Hai că mai avem astea și am terminat!”

Când l-a văzut pe Riki că vine cu un șezlong în brațe, nea Marin s-a albit la față: „Ce faci cu ăsta?”, în timp ce japonezul nu înțelegea de ce coregraful țipă la el. Când și-a dat seama că Riki căzuse în capcana celorlalți doi, a strigat: „Băi, Sonny, cât de prost ești? Facem plajă aici? Tu te iei după Sonny? Ăia te folosesc mereu! Nu ți-am zis să aduci mese? Săracul, e așa de credul! Orice îi zic ăștia, el face!”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit să-și vadă mama

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Ce condiție le-a impus nea Marin lui Sonny, Riki și Cazacu ca ... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 31 ianuarie 2024. O vizită neașteptată a schimbat tot! Cine a venit la nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x