Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit să-și vadă mama

Invitații din această săptămână de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin Dobrogea au avut parte și de un moment de relaxare și adrenalină, la parc aventura. Aici, Andreea Antonescu s-a bucurat de prezența fiicei sale mai mari, Sienna.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit să-și vadă mama Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. | Antena 1

Dar până să vină cea mai drăgălași prezență în emisiune, Andreea Antonescu a făcut o demonstrație de curaj în fața colegilor, escaladând traseul periculos, la prima vedere. Încurajat de echipă, Rikito Watanabe și-a învins frica de înălțime și de posibile obstacole.

Invitații săptămânii în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin Dobrogea" au avut parte de un episod captivant și plin de emoție în parc aventura. Printre momentele de adrenalină și provocări, Riki a fost pus în fața celei mai mari temeri personale, iar reacția lui a stârnit suspans în rândul celor prezenți.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Cătălin Cazacu a simțit nevoia să se retragă și să își sune părinții

Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit în parcul de distracții în care se afla mama ei

„Aici o să îți învingi frica!", i-a spus nea Marin, iar Riki a fost provocat să depășească acea teamă care îi făcea inima să bată mai tare. În timp ce se apropia momentul decisiv, fețele invitaților exprimau uimire. „Era alb la față!", a mărturisit Andreea Antonescu, subliniind nivelul de anxietate pe care Riki îl resimțea în acel moment. Cu toate acestea, Riki a ales să facă față provocării, determinat să înfrunte frica și să treacă cu bine peste acest obstacol.

Andreea Antonescu, care îl încuraja frenetic, a trăit intens fiecare secundă a momentului. Între timp, aceasta a țipat de fericire când a văzut cine a venit să le ofere sprijin suplimentar: „Maaami, te iubesc!". Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a pășit în parcul de distracții. Cu un zâmbet plin de bucurie, Sienna și-a încurajat mama și pe Riki în această încercare. „Ce fetiță curajoasă am eu!", a exclamat Andreea Antonescu, evident mândră de curajul și sprijinul oferit de fiica sa, care își dorea și ea să parcurgă traseul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea s-au sărutat pasional printre roșii

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Mădălina Badea, scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat în timpul repetițiilor. Ce l-a d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x