Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 28 decembrie 2022. Vedetele, puse la lucru! Emi și Patrizia Paglieri au ajuns „la coada vacii”

Emi și Patrizia Paglieri au fost trimiși de Nea Marin la vaci pentru a face curâțenie și pentru a le mulge. Însă lucrurile nu au stat precum au crezut ei. Iată ce s-a întâmplat!

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 28 decembrie 2022. Vedetele, puse la lucru! Emi și Patrizia Paglieri au ajuns „la coada vacii” Galerie
Patrizia Paglieri și Emi au ajuns la „munca de jos”, în grajd. Cum au reacționat vedetele când au văzut ce le așteaptă | Captură Video Antena 1

Emi și Patrizia Paglieri au fost trimiși de Nea Marin să facă ceva curățenie la vaci și să le mulgă, dar nu s-au descurcat de minune și au fost nevoiți să învețe să facă acee munci de către localnici.

Emi și Patrizia Paglieri, la muncă, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 28 decembrie 2022. Ce s-a întâmplat

Nea Marin nu iartă pe nimeni și le-a oferit tuturor vedetelor invitate în emisiune munci diverse. Iată că Patriziei și lui Emi le-a căzut munca la vaci. Ea a fost pusă să mulgă aceste animale, iar Emi să le curețe. Însă lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit Nea Marin pentru că amândoi s-au plâns de treaba pe care trebuiau să o facă.

„El nu spune un Bravo. Nu spune nimic, că e pentru prima oară când fac. M-a pus Nea Marin să curăț balega de la vacă”, spune Emi supărat și dezamăgit de el.

„E foarte greu, nu pot singură. Eu nu mulg că mi-e prea frică”, se plânge Patrizia Paglieri când este pusă să mulgă vacile.

„Trebuie să înveți. Patrizia a început încet încet”, spune Nea Marin despre cele două vedete care au primit această responsabilitate.

Într-un final, ambele responsabilități au fost duse la bun sfârșit, iar Nea Marin s-a arătat mulțumit de implicarea lor.

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit.

Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 28 decembrie 2022. Nea Marin s-a accidentat în goana de a-i pedepsi pe Liviu și Andr... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 28 decembrie 2022. Nea Marin a încercat să îl arunce pe Liviu Vârciu în lac, când el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x