Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 6 decembrie 2022. Ruby l-a surprins pe Nea Marin cu o bluză cu un imprimeu „indecent”

A doua ediție a noului sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg a început cu o farsă făcută de Ruby pentru nea Marin. În timp ce coregraful bătea la ușa cântăreței, aceasta a ieșit purtând o bluză cu un imprimeu neașteptat.

Colaj cu nea Marin, Ruby și Shift la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, Galerie
Ruby l-a surprins pe nea Marin cu o farsă la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg | Antena 1

Nea Marin și-a obișnuit vedetele participante la emisiune cu o trezire cu bătăi puternice în ușă. De data aceasta, Ruby a dorit să-i vine de hac coregrafului și i-a pregătit o farsă care să-l sperie. La ușa cântăreței se aflau nea Marin, Shift și What's UP, care așteptau ca Ruby să iasă din cameră.

Cântăreața s-a lăsat așteptată, spre supărarea lui nea Marin care continua să ciocăne la ușa acesteia. În cele din urmă, Ruby a ieșit din cameră purtând o bluză cu un imprimeu care dădea impresia de bust gol.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Jo a izbucnit în lacrimi în timpul unei sarcini. Ce a supărat-o

Ruby l-a surprins pe nea Marin cu o farsă la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

„M-am gândit să-l surprind pe nea Marin și să-l sperii în dimineața asta”, a spus Ruby despre farsa ei.

„Până focalizezi ai impresia că în fața ta este o domnișoară goală”, a spus Shift.

„Am avut o fracțiune de secundă în care am zis ești nebună”, a spus nea Marin.

„Eu știam de aseară ce-l așteaptă pe nea Marin. De-asta m-am și du la sora mea la ușă. Și așa am început noi dimineața cu un zâmbet frumos”, a spus What's UP.

Ce surpriză i-a pregătit nea Marin lui Andrei Ștefănescu, de ziua sa, la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

După ce a trezit-o pe Ruby, nea Marin a mers la Liviu Vârciu pe car el-a chemat să-i facă o surpriză lui Andrei Ștefănescu, cu ocazia aniversării acestuia. „Cred că e printre puținele zile în care mă trezesc fără să comentez”, a spus Liviu Vârciu, care a mers alături de nea Marin la ușa lui Andrei Ștefănescu cu un tort.

„Foarte frumos moment. M-am simțit foarte bine. Am văzut că nea Marin era bucuros că-mi face cadoul ăsta”, a spus Andrei Ștefănescu.

„Vreau să se simtă că e într-o familie, că e iubit. Eu îl iubesc și îl simt foarte aproape de mine”, a spus nea Marin despre sărbătoritul zilei.

Citește și: Cât de greu i-a fost lui nea Marin să-și crească fiicele, după Revoluție: „M-am trezit cu doi copii, fără serviciu”

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

“Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Citește și: Nea Mărin, dezvăluiri din noul sezon de Poftiți pe la noi! Poftiți la târg: “Am filmat în Moldova, lângă noi era război!"

Ruby, Jo, SHIFT și What’s UP, alături de Liviu și Andrei, în premieră în Republica Moldova, la Poftiți pe la noi! Poftiț... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 6 decembrie 2022. Vedetele au primit învățături de la bătrânele din satul Butuceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x