Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Larisa și nea Marin, cu ochii în lacrimi.Povestea unei localnice i-a uimit

După ce a aflat de la primar ce are de făcut pentru a promova valorile locului, Nea Marin s-a hotărât să organizeze o expoziție alături de vedetele care îl însoțesc.

colaj poftiti Galerie
După ce a aflat de la primar ce are de făcut pentru a promova valorile locului, Nea Marin s-a hotărât să organizeze o expoziție alături de vedetele care îl însoțesc. | Antena 1

Nea Marin le-a povestit că există mulți meșteșugari în cetate, aceasta fiind unica cetate din Europa care încă mai e locuită. Antrenorul le-a spus vedetelor că fiecare dintre ei trebuie să facă pe scenă câte un moment de 10 minute și trebuie să se gândească la ceva.

Theo Rose se gândise să își aducă trupa și să cânte. Liviu și Andrei aveau să fie prezentatoti. Edy se gândise să facă o coregrafie în care avea să mixeze folclor cu hip-hop.

Ana le-a adus tuturor lacrimi în ochi cu povestea ei de viață

Nea Marin a plecat cu întreaga gașcă la Ana, o localnică. Ea este curelar, fiind o meserie pe care a moștenit-o de la tatăl ei. Ana Nistor i-a așteptat cu emoție pe toți.

De cum a intrat, nea Marin a primit cadou o cravașă pentru cai, dar el se gândea cum o să îl bată pe Liviu cu nuiaua respectivă. Ana i-a arătat atelierul său. După ce au scos mesele afară și Ana avea să le împărtășească din cunoștiințele ei și celorlalți, ea a început să le povestească vedetelor cum a moștenit acest meșteșug.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Cine e femeia care l-a emoționat pe Liviu Vârciu în Maramureș. Ce i-a spus

Ana a zis că atunci când era clasa a 8-a l-a ajutat pe tatăl său să pregătească totul pentru festivalul medieval. După ce a murit tatăl ei, ea a preluat toată afacerea familiei.

“Sunt momente în care se lasă liniștea și atunci, da, se simte. Se simte că îmi lipsește și toată suferința asta mi-o alin prin faptul că duc meseria lui mai departe. Știu că pentru el e o bucurie și atunci îmi trece oarecum mai ușor pentru că îl simt oarecum prezent pe tata lângă mine tot timpul”, spune Ana.

Larisa a spus că s-a regăsit foarte mult în povestea Anei pentru că și i-a a moștenit pasiunea pentru dans de la nea Marin.

“Larisa și-a dorit dans și mi-am dat seama că nu trebuie forțată. Trebuie lăsat să vină natural”, spune nea Marin.

“Chiar dacă nu e pentru o femeie, am zis că trebuie să fac”, spune Ana.

Ana a povestit că pandemia a afectat-o foarte mult pentru că nu a putut să își vândă produsele.

“Într-un fel sau altul poveștile noastre sunt asemănătoare și eu m-am trezit dansând și cunoscând anumite dansuri fără să știu când vreodată le-am învățat pentru că îl vedeam foarte mult pe tata lucrând”, a adăugat Larisa.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose și Larisa au băgat frica în Liviu Vârciu și Andrei Ște... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a apelat la autostop, ca în Asia Express. Ce greșea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x