Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Cine e femeia care l-a emoționat pe Liviu Vârciu în Maramureș. Ce i-a spus

Liviu Vârciu și-a găsit „mama” din Maramureș în ediția 15 din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Femeia a întâmpinat vedetele cu brațele deschide și l-a emoționat pe artist cu mărturisirile sale.

colaj foto cu liviu varciu si jador in emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Liviu Vârciu a fost fascinat de doamna Maria din Maramureș, în ediția 15 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți la muncă de la Antena 1 | Antena 1

Deși vremea ploioasă din cea de-a treia zi în Maramureș le-a făcut munca mai dificilă, vedetele au mers cu drag la localnicii din Botiza pentru a-i ajuta la treburile casnice. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Ruby se numără printre vedetele care au fost întâmpinate așa cum se cuvinte de către oamenii din zonă.

Chiar foarte frumoasă primirea”, a spus Andrei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, mărturisire cu lacrimi în ochi despre copilăria sa. Ce a spus

După ce au terminat prima sarcină, cei trei au plecat spre următoarea casă din sat, unde au fost puși să facă plăcintă de mere și prune. Liviu Vârciu și cei doi colegi ai lui s-au apucat cu drag să facă coca pentru prăjituri.

Liviu Vârciu, emoționat de vorbele unei femei din Maramureș

În timp ce Ruby, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu pregăteau cele mai gustoase plăcinte, Jador, nea Marin, Shift și Lino Golden au plecat la cules de roșii din solar. Gazda emisiunii a rămas surprinsă când Jador i-a spus că are o problemă cu ochelarii și nu poate face diferența dintre roșile coapte și necoapte.

Prin pipăit trebuie să-și dea seama dacă e coaptă sau nu”, a spus nea Marin.

Vedetele au avut parte să se bucure de experiențe noi și să asculte povești de viață în ediția 15 din „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”. Liviu Vârciu a rămas profund emoționat de dezvăluirile femeii care i-a ajutat să facă desert.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a fost deranjat de atitudinea lui nea Marin față de Jador

Oameni cu suflet deschis și foarte credincioși, mai ales pentru că stau lângă Biserică. Când vorbea despre Biserică, a zis că se roagă și îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că i-a pus casa lângă Biserică. Îi dăduse lacrimile... avea lacrimi în ochi femeia când spunea treaba asta”, a spus artistul.

De atâtea ori plâng și îi mulțumesc lui Dumnezeu că stau sub streașina bisericii.”, a mărturisit femeia.

Femeia a rămas impresionată de cât de harnic este Liviu Vârciu: „Așa de supărată sunt pe nea Marin când te ceartă. Aici, sincer, Liviu ești copilul meu! Atât de supărată sunt când te ceartă și eu nu vreau să te certe niciodată

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Nea Marin, surprins de apariția unui preot: „Am simțit că m-a cap... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ce i-a făcut Nea Marin lui Jador la repetiții. Cum a reacționat a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x