Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose și Larisa au băgat frica în Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

În ediția 16 de Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, nea Marin e ajutat de Theo Rose, Larisa, Tania Popa și Edy, împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

colaj poftiti Galerie
În ediția 16 de Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, nea Marin e ajutat de Theo Rose, Larisa, Tania Popa și Edy, împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. | Antena 1

Nea Marin a ajuns cu vedetele sale în Sighișoara. Larisa, fiica lui nea Marin, a venit să fie alături de tatăl său în unul dintre cele mai frumoase orașe-cetate din țară. Theo Rose, care spune că e neam cu nea Marin prin alianță, fiind iubita nepotului său, a venit să se alăture echipei.

În prima dimineață, când nea Marin s-a dus să le trezească pe vedete, a văzut că Larisa și Theo Rose erau deja treze și pregătite de muncă. Liviu și Andrei, în schimb, și-au încuiat ușa pentru a evita să fie treziți. Apoi nea Marin s-a dus la Edy, care era deja treaz, cu zâmbetul pe buze și foarte entuziasmat. Tania a fost speriată imediat cum a deschis ușa. Nea Marin i-a aruncat un șarpe de plastic la picioare.

Theo Rose și Lavinia i-au terorizat pe Liviu și Andrei

Nea Marin s-a mai dus o dată la ușa lui Liviu și Andrei încercând să o deschidă. Nea Marin a zis că le sparge geamul de la ușă, iar Liviu l-a amenințat că dacă face așa ceva, el va sparge toate obiectele medievale din cameră și din cetate.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la nea Marin

“Pe drum vorbisem numai despre fantome. La câtă istorie e aici tu îți dai seama la câți oameni s-au pierdut pe-aici, prin cetatea asta”, a povestit Theo.

Frumoasa artistă a povestit că după ce s-a cazat seara când a ajuns, împreună cu Larisa, ele au ieșit să ia puțin aer.

“Și când am ieșit să luăm puțin aer am constatat că eram fix lângă geamul lui Liviu și Andrei”, a zis Theo.

Theo și Larisa au luat pietricele și au aruncat în geamul lui Liviu și Andrei ca să creadă că sunt bântuiți. Cele două artiste s-au filmat și râdeau.

“Să le dau panică așa un pic să mă știe de frică”, a mai zis Theo Rose.

Nea Marin a plecat la primărie în timp ce Edy, Tania, Theo și Larisa au luat micul dejun împreună. La primărie, Nea Marin a stat de vorbă cu primarul și au hotărât că trebuie să facă un efort pentru a promova orașul-cetate. El a primit numele unor meșteșugari pe care să îi promoveze.

Între timp, la pensiune, Liviu și Andrei le-au mărturisit celorlalți că toată noaptea au auzit scârțâituri și bătăi în geam, iar Larisa a spus că și la ele în camera s-au auzit.

“Și vrem să facem așa în fiecare seară ca ăștia să creadă că sunt bântuiți”, spune Theo Rose.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au păcălit pe nea Marin. Ce a urmat

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Larisa, Edy, Theo Rose, Liviu, Andrei și Tania Popa, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, astăzi, de la 20:30, la... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Larisa și nea Marin, cu ochii în lacrimi.Povestea unei localnice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x