Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au păcălit pe nea Marin. Ce a urmat

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au păcălit pe nea Marin, după ce au fost trimiști în sat să facă rost de animale pentru târg. Iată cum a reacționat gazda emisiunii și ce a urmat după.

colaj foto cu nea marin, liviu varciu si andrei stefănescu la poftiti pe la noi Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au făcut o surpriză de proporții lui Nea Marin în ediția 15 a emisiunii Poftiți pe la noi | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au ținute de glume în ediția 15 „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”. În timp ce colegii lor se aflau în sat pentru a aduce la târg animale din gospodăriile localnicilor, cei doi s-au decis să-l păcălească pe nea Marin că au găsit o antilopă invizibilă în Maramureș.

Replicile savuroase nu au lipsit prea mult din peisaj, dar nici gazda emisiunii nu s-a lăsat prea ușor. Artiștii s-au lăsat alergați de nea Marin, mai mult decât atât, aceștia s-au ascuns în mașina unui sătean.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Surpriza lui Liviu Vârciu pentru nea Marin de ziua lui. Ce s-a întâmplat

Deși gazda emisiunii a încercat să-i prindă și să-i pedepească, cei doi au continuat să facă farse. Pentru a-l enerva și mai tare pe nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au mers la magazin și au cumpărat pește, iar ce a urmat i-a făcut pe telespectatori să râdă în hohote.

Cum a reacționat nea Marin când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au adus pește congelat

Nea Marin a fost luat prin surprindere de gluma celor doi, care s-au amuzat copios de reacția gazdei: „I-am adus pește zburător!

Ăla e pește congelat”, a fost replica lui nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, cursă nebună cu mașina și biciul. Ce s-a întâmplat

Farsa celor doi a dus la o „bătaie” cu pește și praștia. Gazda emisiunii s-a enervat și a încercat să le dea o lecție, însă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reușit să scape ascunzându-se sub un pod.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la n... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Jador l-a provocat pe Nea Marin să danseze pe manele. Ce condiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x