Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin, tactică nouă de a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

În ediția 17 din show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, nea Marin a trezit vedetele dis-de-dimineață.

colaj poftiti Galerie
În ediția 17 din show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, nea Marin a trezit vedetele dis-de-dimineață. | Antena 1

După ce a văzut că Theo Rose, Tania și Edy erau deja treji și pregătiți, nea Marin a știut că trebuie să insiste mai mult pentru a-I trezi pe Liviu și Andrei.

Pentru că răgușise puțin după prima zi în Sighișoara, nea Marin s-a gândit să aplice altă tactică pentru a-I trezi pe Liviu și Andrei. Mai întâi a intrat la ei în cameră cu o floare, încercând să îi trezească cu frumosul, dar când a văzut că asta nu funcționează, a trecut la alte metode.

“E normal să vină nea Marin la noi. E o chestie normală, nu mai e banală. Banal ar fi, dacă ar veni și ne-ar legăna un pic pe picioare”, a zis Liviu Vârciu.

Ce tactică nouă are nea Marin pentru a-i trezi pe Liviu și Andrei

“M-am dus direct la Liviu și Andrei. Am luat niște trandafiri că nu mai dau cu bețe, cu lemne, cu fiare. Le-am dat să miroasă pe la nas”, a povestit nea Marin.

Dacă a văzut că nu merge cu frumosu, nea Marin a început să îi bată pe Liviu și Andrei cu coada de la trandafirul din lemn.

“Tre să faci repaos vocal”, i-a recomandat Liviu lui nea Marin care părea că și-a pierdut vocea.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Nea Marin a răbufnit după ce Liviu Vârciu l-a supărat. Ce s-a întâmplat

Apoi nea Marin a demonstrat că poate să îi bată și fără să vorbească.

“Te-ar ajuta și un repaos mintal”, i-a mai spus Liviu lui nea Marin.

“Te-ar ajuta chiar și Obregia”, i-a zis Andrei.

“Hai mă, că e târziu, mă!”, le-a zis nea Marin celor doi băieți.

Nea Marin a spus că îi ia nemâncați la drum dacă nu se ridică mai repede și i-a aruncat adidații în pat lui Liviu Vârciu. Apoi a aruncat cu un bolovan în pat la Andrei.

Când a văzut că nu îi convinge să se ridice, nea Marin a venit și cu un extinctor, dar Liviu a azis că știe că nu are curaj să îl pornească și să umple toată camera de spumă.

“Ești făcut grămadă. (…) Nu mai ai nici leac, mă!”, i-a zis Liviu lui nea Marin.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Cum a încercat Liviu Vârciu să o păcălească pe Theo Rose. "Vulpe bătrână"

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Nea Marin a răbufnit după ce Liviu Vârciu l-a supărat. Ce s-a în... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin a făcut o glumă cu Liviu Vârciu. Cum s-a răzbunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x