Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Theo Rose, mărturisiri despre copilărie. Liviu Vârciu, glume cu Nea Marin

După ce au muncit din greu la fabrica de teracotă, șeful fabricii i-a invitat la masă pe toți. Vedetele și nea Marin s-au urcat în mașină și au ajuns la restaurant.

colaj poftiti Galerie
După ce au muncit din greu la fabrica de teracotă, șeful fabricii i-a invitat la masă pe toți. Vedetele și nea Marin s-au urcat în mașină și au ajuns la restaurant. | Antena 1

Bucuroși că vor mânca, Liviu și Andrei au început să cânte. Pe lângă faptul că a fost foarte amabil și i-a invitat la masa, domnul George a venit la fete, la Tania, Larisa și Theo Rose, cu cadouri.

Fiecare cadou, cercei, semn de carte, bijuterii, conțineau la interior bucăți de teracotă. Fetele s-au bucurat foarte tare.

După ce s-au înfruptat din bucate alese, nea Marin le-a dus pe vedete la o stână unde aveau să muncească. Acolo ploua groaznic și toți au avut nevoie de cizme de cauciuc și pelerine de ploaie.

Liviu Vârciu i-a cerut lui nea Marin să-i cumpere un cal și acesta a mărturisit că are mereu bani la el.

Theo Rose și-a amintit de copilărie

“Arătam ca niștw minion. Ne mai trebuia ochiul”, a zis Larisa.

Nea Marin le-a repartizat pe vedete.

“Larisa cu Edy în stânga cu un cioban, Andrei cu Tania și Theo în partea cealaltă la muls. Și am început eu cu Liviu să dăm mâncare la animale”, a zis nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022.Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, gata să cucerească fetele din Sighișoara

Theo Rose s-a bucurat să vadă atâtea oi la un loc și îi era așa drag de animăluțe că și-ar fi dorit să ia un miel în brațe.

“Și m-am trezit printre animale. Și dintr-o dată, toată neplăcerea asta cu vremea, cu condițiile meteo, cu faptul că purtam niște cizme cu 50 de numere mai mari decât piciorul meu, asta nu mai era o problemă pentru mine”, spunea Theo Rose.

Cu toate animalele prin preajmă, Theo și-a amintit de copilărie.

“Devin din nou nostalgică pentru că am copilărit printre foarte multe animale. Părinții și bunicii mei au avut și oi, și capre, și vaci, și cai, și găini”, a mai zis Theo.

Ea și Andrei s-au dus la oi pentru a le mulge.

"Sunt topită după animale și m-am bucurat tare să mă aflu acolo. Le-am dat de mâncare", a adăugat Theo.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Cum a încercat Liviu Vârciu să o păcălească pe Theo Rose. "Vulpe bătrână"

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Gestul emoționant făcut de Liviu Vârciu pentru mama lui... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmpla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x