Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose, show total pe scena spectacolului organizat de nea Marin

La târgul orgnizat de nea Marin cu toți meșteșugarii a venit și primarul Sighișoarei care a stat de vorbă cu fiecare expozant în parte.

colaj poftiti Galerie
La târgul orgnizat de nea Marin cu toți meșteșugarii a venit și primarul Sighișoarei care a stat de vorbă cu fiecare expozant în parte. | Antena 1

După târg, nea Marin și-a strâns vedetele, s-au schimbat și au ajuns la Restaurant Imperial. Acolo avea să aibă loc spectacolul.

Nea Marin se supăra că lumea nu părea suficient de pregătită la repetiții.

““Mișcă-te mă, țăranule!” Deci urla în toată sala aia la microfon… Așa ceva eu nu am crezut că există”, povestește Andrei.

“Acum trebuie să își plătească psiholog copilul ăla”, povestea Liviu Vârciu experiența de la repetiții.

Spectacolul de excepție pe care l-au făcut vedetele lui nea Marin

După dansuri, urma să cânte Theo Rose, cu trupa ei și Tania Popa. Când s-a terminat repetiția, vedetele au îmbrăcat costume populare, iar Liviu și Andrei urmau să fie prezentatorii. Deși sala avea o capacitate de 1000 locuri, au fost doar 200 de invitați.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin i-a făcut o surpriză Anei. Ce i-a dus localnicei din Sighișoara

“Toată lumea dornică de spectacol”, a spus nea Marin.

A avut loc spectacolul de dansuri populare, apoi cel de dansuri moderne, după care au dansat nea Marin și Larisa, fiica lui. Liviu Vârciu a spus că mereu se simte emoționat când îi vede pe cei doi, tată și fiică, dansând împreună.

“Nu îmi venea să cred că după atâția ani dansăm iarăși împreună cu trupe în spate, cum făceam în urmă cu 10 ani”, a povestit nea Marin.

Tania Popa a cântat și ea o melodie superbă și a fost acompaniată de pianistul lui Theo Rose. Apoi a urmat Theo care a făcut un show de excepție.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmplat

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Vedetele lui nea Marin în casa lui Vlad Dracul. Ce a urmat... „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a fost lider de piață cu aproape 1.8 milioane de telespectatori aseară, la Anten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x