Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmplat

Pentru că vizita la fermă nu se putea termina fără să primească ceva în dar, vedetele au plecat cu ceva la pachet.

colaj poftiti Galerie
Pentru că vizita la fermă nu se putea termina fără să primească ceva în dar, vedetele au plecat cu ceva la pachet. | Antena 1

Liviu a fost cel care le-a dat mâncare la porci și le-a pus mai mult decât fusese sfătuit. Lui I s-a făcut milă de o scroafă cu pui și i-a pus mai multă mâncare.

Nea Marin, înainte de a pleca, avea un plan neașteptat.

“Și când m-a văzut mi-a zis “Du-te și ia un porc și să plecăm de-aici!””, a povestit Edy.

Nea Marin voia să ia un porc pentru Ana.

Vedetele au luat un porc în microbuz

“Au fost foarte drăguți cei de la fermă. Ne-au făcut cadou un porcușor pentru Ana și ideea ni s-apărut senzațională”, a spus Tania.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose face mărturisiri emoționante despre copilăria ei

Edy a luat porcul în brațe și se îndrepta spre microbuz.

“Băi nene, tre să îl ții în brațe că n-ai cum să îl pui în mașină”, a spus Liviu Vârciu.

“Mare greșeală pentru că nu am apucat să plecăm nici 5 minute de acolo și cred că porcul s-a emoționat. Adică și el era în prima lui călătorie”, povestește Tania.

“Cred că l-a apucat anxietatea pe porc. A avut gaze pe toate părțile”, a zis Theo Rose.

Liviu și Andrei râdeau de nea Mari și îi spuneau că el poate vorbi limba porcilor, auzind cum grohăie porcul în spate. Fetele nu erau deloc amuzate din cauza mirosului foarte puternic.

“La un moment dat nu mai găseam brăduți din ăia parfumați în mașină să punem toți să ne ținem de nas”, a completat Theo Rose.

Porcul și-a făcut nevoile în mașină și mirosea groaznic. Pe lângă asta, Liviu și nea Marin aveau chef de harță.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Larisa și nea Marin, cu ochii în lacrimi.Povestea unei localnice i-a uimit

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Theo Rose, mărturisiri despre copilărie. Liviu Vârciu, glume cu ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin i-a făcut o surpriză Anei. Ce i-a dus localnicei din S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x