Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Ce a mărturisit

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au făcut echipă în cea de-a patra ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Cei doi au fost trimiși de nea Marin la o fabrică de cărbuni, unde actrița a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă.

colaj-ilona-brezoianu-la-poftiți-prin-țară Galerie
Ilona Brezoianu și Florin Ristei au făcut echipă în cea de-a patra ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. | Antena 1

În timp ce celelalte vedete au fost puse de nea Marin să facă tot felul de treburi prin Comuna Mălaia, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au primit o sarcină dificilă, care le-a dat mari bătăi de cap. Cei doi au fost puși să umple saci cu cărbuni, iar temperaturile ridicate și-au pus amprenta asupra lor.

Artistul și colega lui de echipă au fost la un pas de a renunța la responsabilitatea pe care au avut-o de dus până la final, însă și-au amintit care este miza din această săptămână. Mai mult decât atât, actrița a fost ajutată de Florin Ristei, care i-a cărat sacul cu cărbuni aproape jumătate de drum.

“Uite ce am ajuns sa fac, actriță mare celebră…”, a fost replica ei, vizibil amuzată.

Ce a răspuns Ilona Brezoianu când a întrebat-o Florin Ristei dacă este măritată

Sarcina pe care au avut-o de îndeplinit a sudat și mai bine relația de prietenie dintre ei, motiv pentru care Florin Ristei i-a adresat o întrebare care a luat-o prin surprindere: „Auzi, dar tu ești măritată”

Extenuată și murdară de negreală de la cărbuni, Ilona Brezoianu i-a răspuns fără ezitare că nu este căsătorită și a dat de înțeles că nu are nici iubit.

Citește și: Ilona Brezoianu, apariție de senzație la Festivalul de la Cannes. Cât de bine i-a stat cu rochia cu crăpătură pe picior

„Nu sunt, de ce?”, a spus ea despre viața sa amoroasă.

Nea Marin, impresionat de vocea Ilonei Brezoianu

După muncă a venit și răsplata pentru Florin Ristei și Ilona Brezoianu. Cei doi i-au cerut gazdei două beri, însă distracția le-a fost întrerupă de nea Marin, care li s-a alăturat la o mică „petrecere”.

Actrița a simțit nevoia și de muzică, motiv pentru care a început să cânte: „Dacă nu găsim lăutari, eu zic așa”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, prestația care i-a încântat pe toți. Cum a cântat muzică populară

Nea Marin a rămas impresionat de vocea Ilonei Brezoianu: „Ce voce are!”

„Cântă bine. (...) Eu i-am zis să vină la audiții la X Factor”, a fost replica lui Florin Ristei.

Ilona Brezoianu i-a mărturisit lui nea Marin că a fost pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Acesta a făcut o plecăciune în fața ei și a felicitat-o pentru performanțele sale.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Oase i-a turnat lui Răzvan Babană o lopată de rumeguș pe cap. C... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin, surprins de invenția unui localnic din Malaia. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x