Ilona Brezoianu, apariție de senzație la Festivalul de la Cannes. Cât de bine i-a stat cu rochia cu crăpătură pe picior

Ilona Brezoianu a făcut senzație la Festivalul de la Cannes cu o rochie superbă, cu crăpătură pe picior.

Ilona Brezoianu, prezentă la Festivalul de la Cannes într-un mare fel

Instagram

Ilona Brezoianu a făcut o impresie de milioane la Festivalul de la Cannes 2021 cu o rochie care i-a pus în evidență trupul înalt.

Ilona Brezoianu, la Festivalul de la Cannes 2021. Cât de bine a arătat

Ilona Brezoianu a fost prezentă la Festivalul de la Cannes într-un mare fel, iar imaginile care au apărut în mediul online au făcut senzație, semn că a fost foarte apreciată de către fanii săi foarte activi.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Actrița Ilona Brezoianu: "Cele mai frumoase veri din viața mea au fost cele din copilărie"

Actrița a publicat o fotografie din locația unde s-a desfășurat evenimentul, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Aceasta arată foarte bine, iar rochia i-a pus în evidență trupul perfect.

„Astăzi avem premiera la quinzaine_des_realisateurs cu filmul @intregalde . Ieri am fost pe covor, iar poza este facuta de prietena mea @darinabrz care a făcut o întreagă desfășurare de forțe să imortalizeze momentu’. Am avut și emoții dar cel mai mult am pentru azi când se va proiecta filmul pentru prima dată. Stați tuned că mai pun poze d’aici”, a scris ea.

Citește și: Florin Ristei, Naomi Hedman și Ilona Brezoianu, întâlnire de gradul 0. Cum se înțelege iubita artistului cu actrița

Fanii i-au lăsat multe comentarii de apreciere. „Ești superbă! Să ne spui de unde este rochia”, „Splendidă, strălucești”, „Ești atât de frumoasa!”, au fost câteva dintre mesajele primite de ea în mediul online.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, la Antena 1

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, în curând, la Antena 1, prima emisiune televizată de stand-up în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu.

Citește și: Antrenament full body. Fitness cu Ilona Brezoianu: "Eu vreau să mănânc"

Prezentatorii vor avea sarcina grea de a sprijini și de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

”Stand-Up Revolution este o emisiune foarte tare, prima din România care se adresează strict fenomenului stand-up, vin numai oameni care își doresc cu adevărat să facă asta.

Avem parte de un juriu excelent, Teo, Costel, Dan Badea și Vio, practic panteonul stand-upperilor din România! Cine crede că se pricepe la stand-up sigur trebuie să treacă pe aici!”, a spus Șerban Copoț. Sarcina celor doi prezentatori nu este una ușoară, mai ales când concurenții trebuie să urce pe scenă în fața unor nume de referință în stand-up-ul din România. ”Noi încercăm să îi încurajăm, au mari emoții, mai ales că sunt mulți care fac pentru prima dată asta pe o scenă, așa că suntem alături de ei”, a mărturisit Ilona Brezoianu.

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în țara noastră, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Concurenții care vor reuși să îi convingă pe cei patru, au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri