Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Oase i-a turnat lui Răzvan Babană o lopată de rumeguș pe cap. Ce a urmat

Oase s-a ținut de farse în prima zi la nea Marin. Acesta i-a turnat lopata de rumeguș pe cap lui Răzvan Babană, iar ce a urmat după a amuzat telespectatorii, dar și pe colegii de la fabrica de lemn, locul în care au fost duși pentru a munci.

colaj-oase-răzvan-babană-cu-rumeguș-poftiți-prin-țară Galerie
Oase s-a ținut de farse în prima zi la nea Marin. Acesta i-a turnat lopata de rumeguș pe cap lui Răzvan Babană, iar ce a urmat după a amuzat telespectatorii. | Antena 1

La scurt timp de la discuția pe care au avut-o despre organizarea evenimentului din Comuna Mălaia, vedetele au fost trimise de nea Marin în diferite locații pentru a face treabă alături de ceilalți angajați.

Răzvan Babană și Oase au fost trimiși la o fabrică de lemn. Fostul concurent al show-ului culinar a fost cel mai entuziasmat de sarcina pe care a primit-o și a privit cu interes activitățile celor de acolo. Totodată, acesta a fost nevoit să muncească cu un coleg de-al său, Oase, care s-a ținut de șotii încă din primele clipe.

„Să înceapă distracția!”, a fost replica lui Oase când a fost pus la treabă.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Răzvan Babană s-a întors cu o surpriză uriașă pentru chefi

Cei doi au avut de muncit extrem de mult sub privirile atente ale lui nea Marin, care s-a amuzat copios pe seama lor. De asemenea, gaza emisiunii s-a ținut de farse și l-a pus pe Oase să-i toarne pe cap o lopata de rumeguș colegului său de echipă.

„Eu am înțeles, bătrânul a dat mai departe știința, adică să-i dau botezul”, a spus invitatul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”

Cum a reacționat Răzvan Babană când Oase i-a turnat rumeguș pe el

Oase nu a mai stat pe gânduri după ce a fost provocat de nea Marin. Vedeta s-a dus să ia lopata, a încărcat-o cu rumeguș și l-a aruncat pe colegul său în timp ce acesta era ținut de vorba. Răzvan Babana nu s-a așteptat nici măcar o secundă la o astfel de glumă, iar reacția lui a fost una de-a dreptul savuroasă.

„În momentul ăla, imaginați-vă, ieși din saună transpirat de simți că pică pielea de pe tine, iar el pune rumeguș pe mine. Deci era așa o senzație.”, a spus Babană.

Acesta nu s-a lăsat prea ușor și a încercat să își ia revanșa sub ochii patronului care era foc și pară. Oase s-a lăsat cu greu prins de colegul său de echipă, care l-a alergat în toată fabrica cu rumegușul în lopată.

Citește și: Cât câștigă Răzvan Babană într-o zi. Averea celui mai bogat concurent de la „Chefi la cuţite”

„Și a început o nebunie. Au început să se alerge între ei, patronului nu-i prea convenea”, a spus nea Marin.

„Întoarce-te, că te omor!”, i-a spus Babană lui Oase.

“Arăt ca ultimul porc, dar sunt de rasă, oricum!”, a mai adăugat el.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Răzvan Babană, dezvăluiri despre trecutul său. Cu ce se ocupă a... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Ce a mărt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x