Antena Căutare

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Anul acesta, Nea Marin își trece în palmares încă o serie de fapte bune la Circul Bellucci. Obișnuit să facă el suprizele, de data asta a fost luat prin surprindere de Liviu Vârciu!

Neînțelegând ce i se întâmplă, Nea Marin face ce știe mai bine și îi trimite pe toți la muncă! Pentru astăzi, agricultura s-a dovedit a fi cel mai greu număr din "arenă".

În această săptămână la „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar invitații trebuie să participe și la spectacolul realizat de Circo Bellucci, însă nu munca este prioritatea, ci ziua de nume a lui Nea Marin!

Liviu Vârciu, surpriză de ziua lui Nea Marin, la Poftiți la circ

Liviu Vârciu pregătește surpriza lui Nea Mărin și îi adună pe circari pentru a discuta: "Și dacă tot i-am făcut atâtea chestii, care nu au fost prea bune pentru tăticuțul meu am zis să-i fac și o surpriză să-l bucure. Mi-a venit ideea să vorbesc cu circarii", spune Liviu Vârciu.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Nea Marin l-a lovit pe Liviu Vârciu cu praștia. Reacția neașteptată a vedetei

Vârciu pune la cale o idee neașteptată! Și pentru că îl cunoaște bine pe Nea Marin, acesta a decis să îi înceapă ziua cu o farsă. În camerele vedetelor vor fi circarii, iar ei vor fi luați la treabă, în timp ce Liviu Vârciu îi pregătește petrecerea pe plajă liderului emisiunii.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță a făcut casting ca să se însoare, dar a trăit o mare surpriză! Ce a descoperit

A doua zi dis-de-dimineață, Nea Marin se lovește de o situație neașteptată! În loc de vedete, are circari. Confuzia se întețește când își dă seama că toată echipa Bellucci este la hotelul invitaților care au venit să dea o mână de ajutor.

"Am închis ușa, am crezut că e o glumă. Am bătut la altă ușă: Soni! Băi, ce e cu toți italienii? Ați venit să mă ajutați la treabă?", spune Nea Marin bucuros că are mână bună de lucru: "De abia aștept să muncim împreună!".

Între timp, Liviu a luat legătura cu familia lui Nea Marin și i-a strâns pe toți pe plajă.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci, împreună cu echipa sa.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță n-a mai vrut să plece din cramă! Ce dezvăluire neașteptată a făcut

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la Circul Bellucci.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x