Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Nicolai Tand s-a "supărat" pe Ilona Brezoianu. Ce l-a deranjat pe bucătar

Dăruiește și primește, cu Antena 1. În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Ilona Brezoianu a făcut o remarcă ce pare să-l fi l-a deranjat pe Nicolai Tand, dar au depășit subiectul cu câteva glume care au făcut deliciul tuturor.

colaj de fotografii cu ilona brezoianu si nicolai tand Galerie
În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Ilona Brezoianu a făcut o remarcă ce pare să-l fi l-a deranjat pe Nicolai Tand, dar au depășit subiectul cu câteva glume care au făcut deliciul tuturor. | Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară/Antena 1

După ce Ilona Brezoianu și Nicolai Tand s-au chinuit să facă gogoși, iar actrița a observat că bucătarului nu prea i-au ieșit așa cum voia, iar aluatul nu creștea, aceasta a făcut o remarcă care pare că la cam deranjat pe Nicolai Tand.

Glume între Nicolai Tand și Ilona Brezoianu: "La televizor așa e el, dar în realitate..."

Ilona Brezoianu s-a ținut de glume și a făcut o remarcă pe care Nicolai Tand nu a fost cel mai fericit să o primească.

Actrița a spus în spirit de glumă că el este bun la televizor în bucătărie, însă în viața reală nu îi ies toate așa cum dorește: "Domană, să nu îl puneți pe Nicolai să facă ceva, că a făcut gogoșile alea de... La televizor așa e el, dar în realitate...".

"Ilona, de când cu treaba cu gogoșile, toată ziua m-a nenorocit!", spune Nicolai Tand la testimoniale.

Bucătarul nu se ferit să îi răspundă cât mai repede și a pasat imediat “mingea”: „Dacă tot nu sunt bun, stau eu și fă-le tu!”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Oase i-a turnat lui Răzvan Babană o lopată de rumeguș pe cap. Ce a urmat

Evident, gluma a fost înțeleasă ca atare și s-au amuzat toți cei care au fost părtași la această discuție dintre bucătar și actriță.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Ce a mărturisit

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a avut parte de un incident când alerga după o gă... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ce plan a avut Nea Marin după ce Florin Ristei și-a „sifonat” c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x