Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a avut parte de un incident când alerga după o găina

În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Răzvan Babană și Oase au cunoscut un crescător de găini de rasă, dar au avut parte și de incidente haioase la cuștile înaripatelor de valoare.

colaj de fotografii cu razvan babana la gaini Galerie
În ediția din 14 decembrie de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară Răzvan Babană a avut un incident cu găinile de rasă. | Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară/Antena 1

Răzvan Babană, curios din fire s-a dus direct să vadă cele mai frumoase găini. Acolo a aflat că acestea sunt de rasă superioară și una singură poate costa și 1.000 de euro. Mai mult, fiecare zburătoare are un cod cu data de naștere și însemnele specifice.

Ce a pățit Răzvan Babană cu găinile. Oase nu și-a mai putut stăpâni hohotele de râs

“La un moment dat eram foarte curios. M-am băgat în coteț să nu mor prost, vă jur! Ele erau foarte îngrijite și aveau fiecare locația ei”, spune simpaticul organizator de evenimente.

Crescătorul a adus în fața lui Sonny, Oase și Răzvan Babană o găină de rasă, din China, un cocoș spectaculos: “Sunt pentru expoziție, vând pui, vând ouă”, spune bărbatul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Răzvan Babană, dezvăluiri despre trecutul său. Cu ce se ocupă acum

Răzvan Babană nu s-a putut abține și a făcut o comparație hilară: “Deci îmi iau și eu o găină ca Iulia Albu”.

Așa cum spuneam, fiecare găină are câte un inel pe care este trecut anul de naștere, mărimea inelului și CNP-ul găinii: “Deci dacă îmi aducea și buletinul ei muream acolo”, spune Răzvan Babană.

Cei trei au avut ca misiune să prindă câteva găini de rasă pentru a le băga în cușcă, dar Răzvan Babană n-a avut prea mult noroc: "Eu am luat viteză", însă a intrat cu capul în cușca găinilor.

"N-am văzut cușca că mă uitam numai la găină și am luat cușca și am rupt toată cușca la om și ce crezi că era în cușca aia: o tufă de urzică", spune Răzvan Babană.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Ce a mărturisit

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au complotat împotriva lui Nea... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Nicolai Tand s-a "supărat" pe Ilona Brezoianu. Ce l-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x