Live acum
Prime Time 20:30Adela

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Bătaie între familia lui Nea Marin și circari, chiar în cort!

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Unii muncesc, alții se joacă, așa e la Nea Marin în emisiune! De la ce a pornit bătaia între invitații emisiunii și circari.

Bătaie între familia lui Nea Marin și circari, chiar în cort! Care dintre ei a ajuns la podea: ”Ăsta e război 100%!”

La circ este mult de muncă, iar ca să mai detensioneze atmosfera, Sendy s-a gândit să îl ude pe Alex, care trebăluia de zor printre scaune și obiecte.

Lupta a început imediat, Alex a răspuns la gestul lui Sendy în același fel și s-a dat startul unei mari bătăi cu apă: "De ce mă uzi? Eu vreau să muncesc și tu mă uzi! Să nu mă mai uzi altă dată, m-ai înețes", spune Alex.

Sendy a fost puțin supărată că Alex a udat-o prea mult, iar în apărarea ei a sărit Dana, fiica cea mare a lui Nea Marin, care a scos artileria grea: "Eu am simțit că trebuie să fiu de partea lui Sendy în situația asta. A venit și el cu sticla după mine, să mă tragă, să mă împingă, cu măturile. Ei stai că am eu ac de cojocul tău!", spune Dana.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Bătaie între circari și vedete. Căzătura care a creat panică la Poftiți la circ

Dana a luat o găleată cu apă, care avea o soluție de șters pe jos, și a aruncat-o prin spatele lui Alex, care fugea spre rulotă: "Alex a alunecat bine de tot și a căzut cu fundul fix pe lemn. Apa și șamponul au fost de ajutor", spune Sendy.

"E ca și cum mi-ar fi tras cineva un covor de sub picioare", spune Alex. Însă căzătura invitatului a creat panică în rândul colegilor săi și asta pentru că a părut o lovitură foarte dură.

Dana și Sendy s-au îngrijorat foarte tare și s-au gândit că au perclitat emisiunea, iar Nea Marin ar fi foarte furios. În final, Alex nu a pățit nimic și s-a ridicat zâmbind de jos.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta acțiunea se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni, prieteni cu nea Mărin.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.