Antena Căutare

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Bătaie între familia lui Nea Marin și circari, chiar în cort!

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Unii muncesc, alții se joacă, așa e la Nea Marin în emisiune! De la ce a pornit bătaia între invitații emisiunii și circari.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Bătaie între familia lui Nea Marin și circari, chiar în cort! Galerie
Bătaie între familia lui Nea Marin și circari, chiar în cort! Care dintre ei a ajuns la podea: ”Ăsta e război 100%!”

La circ este mult de muncă, iar ca să mai detensioneze atmosfera, Sendy s-a gândit să îl ude pe Alex, care trebăluia de zor printre scaune și obiecte.

Lupta a început imediat, Alex a răspuns la gestul lui Sendy în același fel și s-a dat startul unei mari bătăi cu apă: "De ce mă uzi? Eu vreau să muncesc și tu mă uzi! Să nu mă mai uzi altă dată, m-ai înețes", spune Alex.

Sendy a fost puțin supărată că Alex a udat-o prea mult, iar în apărarea ei a sărit Dana, fiica cea mare a lui Nea Marin, care a scos artileria grea: "Eu am simțit că trebuie să fiu de partea lui Sendy în situația asta. A venit și el cu sticla după mine, să mă tragă, să mă împingă, cu măturile. Ei stai că am eu ac de cojocul tău!", spune Dana.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Bătaie între circari și vedete. Căzătura care a creat panică la Poftiți la circ

Dana a luat o găleată cu apă, care avea o soluție de șters pe jos, și a aruncat-o prin spatele lui Alex, care fugea spre rulotă: "Alex a alunecat bine de tot și a căzut cu fundul fix pe lemn. Apa și șamponul au fost de ajutor", spune Sendy.

"E ca și cum mi-ar fi tras cineva un covor de sub picioare", spune Alex. Însă căzătura invitatului a creat panică în rândul colegilor săi și asta pentru că a părut o lovitură foarte dură.

Dana și Sendy s-au îngrijorat foarte tare și s-au gândit că au perclitat emisiunea, iar Nea Marin ar fi foarte furios. În final, Alex nu a pățit nimic și s-a ridicat zâmbind de jos.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta acțiunea se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni, prieteni cu nea Mărin.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu, înlocuit la muncile grele. Cu ce vedetă s-a trezit Nea Marin la Circul... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Fiica lui Nea Marin, ieșire nervoasă la circ. Ce i-au făcut circarii a supărat-o la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x