Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Raluka a fost impresionată de ghidul turistic din Alba Iulia. Ce a făcut

Raluka a fost atât de impresionată de un ghid din Alba Iulia încât a făcut un gest complet neașteptat, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

colaj foto cu raluka la emisiunea poftiti pe la noi: poftiti prin tara Galerie
În ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Raluka a fost impresionată de un ghid turistic din Alba Iulia | Antena 1

A treia zi petrecută de vedete la Alba Iulia, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, a adus o situație complet neașteptat. Nea Marin i-a dus pe toți la muzeul Principia, un loc cu totul și cu totul deosebit.

Atunci când ghidul Ciprian Dobra și-a făcut apariția, Ana Baniciu și Raluka au fost mai mult decât încântate. La un moment dat, aceasta din urmă a făcut un gest complet neașteptat.

Ce a făcut Raluka atunci când l-a văzut pe Ciprian Dobra, ghidul din Alba Iulia, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

În ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin i-a dus pe Raluka, Ana Baniciu, Edi Stancu și Virgil Mănescu la muzeul Principia din Alba Iulia, acolo unde ghidul turistic Ciprian Dobra i-a întâmpinat.

Încă din primele momente, bărbatul i-a impresionat pe toți cu modul captivant prin care prezenta diferite informații istorice.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, în lacrimi. Cum arăta înainte de operațiile estetice

„Omul e extraordinar, aduce la viață poveștile din cetatea Alba Iulia”, a spus Virgil Mănescu.

Dar poate că cele care au fost cu adevărat impresionate au fost Raluka și Ana Baniciu. După ce le-a făcut o prezentare a muzeului, ghidul a arătat tuturor cum se gravau monedele. Cu multă forță și precizie, Ciprian Dobra a oferit o demonstrație ce i-a surprins pe toți.

„Este modelul de bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, au zis fetele admirativ.

La un moment dat însă, atunci când a vrut să încerce să lovească o monedă cu ciocanul, Raluka l-a lovit peste degete pe Ciprian Dobra, dar reacția discretă a acestuia a făcut-o să îl aprecieze și mai mult.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună

„Atunci s-a uitat la el și erau inimioare în jurul lui. Vai, Ciprian!”, a zis Ana Baniciu, chicotind.

„Am vrut să-i zic! Nu vrei tu să rămân în Alba Iulia, aici? Poate te ajut pe aici să mai gravăm niște chestii. Îmi e și drag de el și l-am și lovit!”, a mărturisit Raluka, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ce i-au făcut Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Cruduța lui Nea... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu. Ce a făcut N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x