Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Ce surpriză a avut Nea Marin când a intrat la Andrei Ștefănescu în cameră

Nea Marin și-a luat rolul în serios și a dat trezirea vedetelor din cea de a 9-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Iată cum a decurs misiunea lui.

Nea Marin și-a luat rolul în serios și a dat trezirea vedetelor din cea de a 9-a ediție Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Iată cum a decurs misiunea lui

Antena 1

Primul pe care l-a trezit Nea Marin a fost Liviu Vârciu, care a deschis ușa atunci când a auzit că-l așteaptă 10 mii de euro după prag.

A urmat Andrei Ștefănescu, care i-a oferit îndrăgitului coregraf o priveliște de neuitat.

Cum a apărut dimineața Andrei Ștefănescu în pragul ușii la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară ediția 9

Mare i-a fost surpriza lui Nea Marin când în pragul ușii a apărut Andrei Ștefănescu cu un turban pe cap.

”Mai rău, poate să facă sinuzită dacă el (n.r. Andrei Ștefănescu) iese afară cu părul ud.”, a explicat Liviu Vârciu motivul pentru care Andrei Ștefănescu poartă turban.

Cel în cauză a mai adăugat că este un mod bun pentru a își întreține podoaba capilară.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui Nea Marin

Adriana Trandafir, în rolul secretarei la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară ediția 9

Singura care se afla deja la masă a fost Adriana Trandafir, despre care Liviu Vârciu și-a spus nemulțumirile.

El spune că ”secretara” matinală îi deranjează somnul, însă pare să fie singurul. În acest timp, actrița se ținea de sarcinile date de Nea Marin.

”Din secretară am devenit regizor pentru că artist cine putea fi decât Marin?!”, a spus ea.

Laudele nu au întârziat să apară căci Cosmin Seleși a declarat că Adriana este ”cea mai bună secretară din lume”.

Mai multe detalii în materialul video atașat mai sus.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Misiunea care le-a pus în dificultate pe vedete: „Am crezut că moare!”

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de împărțit

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Vedetele, surprinse de apariția unui localnic: E thriller emisi...
Ultimele știri
x