Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu mișcările de dans

Margherita de la Clejani a făcut senzație în Focșani cu mișcările sale provocatoare într-o remorcă de tractor, la scurt timp după ce nea Marin a trimis-o alături de Nico și Andrei Ștefănescu să facă rost de mâncare pentru bizoni.

colaj-margherita-de-la-clejani-dansează Galerie
Margherita de la Clejani a făcut senzație în Focșani cu mișcările sale provocatoare într-o remorcă de tractor. | Antena 1

Nea Marin a luat decizia de a-l despărți pe Liviu Vârciu de Andrei Ștefănescu în ediția 22 din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Gazda emisiunii s-a decis să o trimită pe Margherita de la Clejani alături de Nico și Andrei Ștefănescu să aducă mâncare pentru bizoni cu tractorul, în timp ce Liviu Vârciu, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu vor da mâncare animalelor dintr-o mașină.

Invitații l-au ascultat în amănut pe nea Marin, însă cel mai încântat de sarcinile lui a fost Andrei Ștefănescu, care nu a mai avut răbdarea și s-a urcat imediat în cabina tractorului pentru a-l conduce. Artistul a învățat repede cum să-l manevreze, chiar în remorca din spatele său se aflau Nico și Margherita de la Clejani, care îi făceau treaba mai dificilă.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor

La fel de entuziasmată de plimbarea cu tractorul a fost și Margherita de la Colejani. Vedeta nu s-a putut abține și s-a decis să impresioneze pe toată lumea din zonă cu mișcările sale de dans.

Cum au reacționat Nico și Andrei Ștefănescu când au văzut-o pe Margherita de la Clejani că dansează în remorca tractorului

Deși tractorul era în mișcare, nimic nu a mai putut să o oprească pe Margherita de la Clejani. Artista a început să danseze și să își surprindă colegii cu cheful de viața.

Nico nu s-a putut abține și a comparat-o rapid cu o celebră cântăreață internațională, afirmând că este Ariana Grande de România: „Și a început să se miște Ariana Grande a mea, era în toată splendoarea ei în mijlocul remorcii

Margherita de la Clejani i-a cerut lui Andrei Ștefănescu să meargă și mai repede cu tractorul pentru a simți adrenalina la maxim în timp ce dansează: „Băi, Andrei! Îmi place rău de tot, hai mai repede, mai repede!

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat Margherita când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului

Aveam destul spațiu, mă simțeam așa ca pe o scenă”, a spus Margherita de la Clejani.

Blondina s-a simțit atât de bine în remorca tractorulul, încât a început să cânte și să facă cu mâna localnicilor.

Lumea se uita la noi ca la circ, a venit circul.”, a mărturisit Andrei Ștefănescu, vizibil amuzat de situație.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și nea Marin, show total în mași... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Nea Marin, speriat de bizoni. Ce reacție a avut când s-au apropi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x