Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Munca pe care Liviu și Andrei au refuzat să o facă: "Suntem soliști!"

În calitate de consilieri ai lui nea Marin la "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt provocați să ducă la bun sfârșit diferite sarcini, alături de ceilalți invitați. La Tecuci, cei doi au refuzat să facă ceva.

colaj cu liviu varciu si andrei stefanescu la o camera frigorifica de la fabrica de lapte, imbracati in halat Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au refuzat să facă o sarcină la fabrica de lactate | Antena 1

Scopul principal al celui mai recent sezon "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară" este acela de a prezenta tradiții și zone autentice, dar și afaceri locale de succes, dezvoltate de români cu inițiativă și curaj.

În ediția din zona Vrancei, nea Marin i-a dus pe invitații săi, Margherita de la Clejani, Nico, Cătălin Cazacu și Sorana Darclee, la o mică fabrică de lactate, care a reușit să intre pe piața marilor retaileri din țară.

Așa cum este obiceiul emisiunii, toate persoanele publice din show au primit câteva sarcini simple de la gazde.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sarcina pe care au refuzat să o facă la "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară"

Nemulțumiți de temperaturile reduse din anumite zone ale micii fabrici de lactate, Liviu și Andrei s-au declarat dispuși să ducă la bun sfârșit altă sarcină, într-un mediu la cald.

"Femeia a crezut că noi refuzăm să muncim total, dar noi am vrut la căldură!", a specificat Vârciu, considerat unul din cei mai rebeli membri ai echipei lui nea Marin. Astfel, gazda nu a putut decât să se conformeze și să propună o nouă activitate.

Citește și: Andrei Ștefănescu, imagine înduioșătoare cu fiul său. Cât a crescut Ayan: „Aș încerca să scriu cât de mult te iubesc”

Liviu și Andrei au ajuns în camera de asamblare a cutiilor de carton, unde au decoperit că o sarcină aparent simplă poate provoca daune fizice. Nu s-au așteptat, dar cartonul nu a fost prietenos cu pielea lor.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, mici accidentări la "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară"

Cele două gazde ale emisiunii "Prețul cel bun" au pus împreună umărul la treabă și au montat cutii de carton, nu fără incidente însă. Zona dintre degetul mare și arătător a fost tăiată de materialul dur.

"Am vrut să văd și eu mâinile muncitorului. N-aveai cum să-l tai nici cu cuțitul", a glumit Liviu. Pentru o piele neobișnuită însă, asamblatul s-a dovedit dăunător.

Împreună, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dovedit în jur de 100 de cutii, supravegheați îndeaproape de co-fondatoarea companiei și, ulterior, de nea Marin. Gazda emisiunii nu putea să-și lase consilierii neverificați.

Citește și: Liviu Vârciu, imgini inedite cu fiica cea mică și iubita lui. Cum arată Anda Călin și Anastasia îmbrăcate la 4 ace

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin e unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a spus acesta.

Cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Margherita de la Clejani, Nico, Cătălin Cazacu și Sorana Darclee. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind edițiile de duminică, luni și marți, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Ținuta Margheritei de la Clejani pentru un drum de țară: "Ca... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani: "Opriți calul!" Ce a pățit b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x