Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022.Cum a trezit Nea Marin vedetele.Cum arată ochelarii timpului ai Margheritei

Iată că vedetele din această săptămână de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, au avut parte de o alarmă de trezire la care nu se așteptau. Cum a reușit să-i trezească Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022.Cum a trezit Nea Marin vedetele.Cum arată ochelarii timpului ai Margheritei Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022.Cum a trezit Nea Marin vedetele.Cum arată ochelarii timpului ai Margheritei | Antena 1

Nea Marin este cunoscut pentru modul său de a trezi vedetele care-i calcă pragul emisiunii Poftiți pe la noi. De această dată a folosit o praștie și o nuia care cu siguranță i-a energizat pe Cătălin Cazacu și pe Andrei Ștefănescu.

Nea Marin, modalitatea inedită prin care și-a trezit vedetele în ediția din 24 ianuarie 2022, Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Iată că băieții nu au scăpat de micile „bătăi” de corecție de la Nea Marin, chiar de dimineață. Acesta a avut grijă să-i energizeze pe Cătălin Cazacu și pe Andrei Ștefănescu așa cum nu se așteptau.

Citește și: Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Ținuta Margheritei de la Clejani pentru un drum de țară: "Ca Scufița Roșie"

De cealaltă baricadă s-au aflat Nico, Sorana și Margherita cu care s-a purtat mai îngăduitor și nu au primit nicio corecție de la Nea Marin.

„Bună dimineața, vreau să văd pasul de 1 2 3”, îi spune Nea Marin Soranei.

„Nea Marin m-a trezit și m-a pus să dansez. Nu mi-am pierdut energia”, spune Sorana despre trezirea de dimineață a lui Nea Marin.

Însă Cătălin Cazacu a primit cea mai zdravănă muștruluire de la Nea Marin.

„Ăsta bagă bățul printre gard. Haide o dată. Ce ți-am zis eu ieri? L-am prins bine acolo. Dădeam cu praștia cu pluta”, spune Nea Marin.

„Nu ai avut jucării când ai fost mic? Dă cu pietre omul, la 8 dimineața. Nu ai cum să uiți genul acesta de experiență”, îl ceartă Cătălin Cazacu pe Nea Marin.

„Cazacu și-o caută cu mine, a început să dea în mine”, spune supărat Nea Marin despre Cătălin Cazacu.

Iată că pentru Nico situația a arătat complet diferit: „Am început bine, ne-a lăsat Nea Marin să dormim mai mult. Cât de frumos e vișinul ăsta”, spune Nico.

Ochelarii lui Harry Potter pe care Margherita i-a adus în emisiunea lui Nea Marin. Ce puteri au

Margherita este plină de surprize, iar în ultima ediție a emisiunii, aceasta a purtat un accesoriu inedit. Mai precis: ochelarii timpului ai lui Harry Potter.

„Îmi place de Cazacu, cred că m-am îndrăgostit. Mi-am adus ochelarii de Harry Potter, ochelarii timpului. Din America i-am adus. Uite Nea Marin cum poți vedea timpul prin ei”, îl îndeamnă Margherita pe Nea Marin să privească cu ei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Nea Marin, speriat de bizoni. Ce reacție a avut când s-au apropiat de el

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin e unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a spus acesta.

Cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Margherita de la Clejani, Nico, Cătălin Cazacu și Sorana Darclee. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind edițiile de duminică, luni și marți, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Nea Marin, speriat de bizoni. Ce reacție a avut când s-au apropi... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita, dans provocator în câmp și în roabă. Nea Marin nu a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x