Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita, dans provocator în câmp și în roabă. Nea Marin nu a iertat-o

Margherita de la Clejani a refuzat să-și facă responsabilitățile și s-a ocupat de atmosferă, însă Nea Marin s-a supărat pe ea și a ținut să-i reaminească faptul că are îndatoriri serioase.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita, dans provocator în câmp și în roabă. Nea Marin nu a iertat-o

Antena 1

Margherita de la Clejani a reușit să-l enerveze pe Nea Marin, care a aruncat cu praștia după ea și a nimerit-o. Aceasta a ales să nu se ocupe de coniferele la care au fost trimisea ea, Nico și Sorana, însă le-a promis fetelor că le face atmosferă.

Margherita a făcut show într-o roabă. Cum a dansat și ce i-a făcut Nra Marin

Margherita de la Clejani a reușit să-l enerveze pe Nea Marin pentru că nu și-a făcut treaba care i-a fost atribuită și a dansat, în loc să muncească. Aceasta a pus muzică pe telefon și a dansat peste buturugile copacilor și mai apoi a fost plimbată cu o roabă.

Imediat cum Nea Marin a văzut-o, a ținut să-i amintească, în felul său, de faptul că trebuie să muncească.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Nea Marin, speriat de bizoni. Ce reacție a avut când s-au apropiat de el

„Astăzi am zis că un vreau să muncesc, vreau să mă ocup de atmosferă, că eu am scutire”, spune Margherita de la Clejani despre ziua de muncă.

„Eu cu Marga și cu Nico ne-am dus la tuns de buruieni.”, spune Sorana, însă când a văzut-o pe Margherita că nu participă a ținut să o atenționeze. „Lasă-te mai jos să nu te vadă Nea Marin”, îi spune Sorana Margheritei.

„Mă ocup de muzică, de atmosferă”, spune Margherita, mândră de noua sa responsabilitate.

La un moment dat, Cătălin Cazacu o vede pe Margherita că dansa și nu muncea și a ținut să o dea de gol la Nea Marin care imediat a observat neimplicarea ei la muncile de la pomicultură.

„Margherito, pune mâna și muncește”, țipă Cazacu la ea. „La un moment dat, Cazacu, striga după mine că nu muncesc. Vrei să vin să te ajut? Mă distrez pe unde se poate, cum se poate”, spune Margherita.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu mișcările de dans

Nea Marin a ținut să-i amintească că are responsabilități la fel ca toată lumea și a început să arunce cu praștia după ea și chiar a nimerit-o.

„Tu de ce doar dansezi?”, spune Nea Marin atunci când a început să arunce cu praștia după ea.

„M-a nimerit, nu pot să cred!”, țipă Margherita.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin e unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a spus acesta.

Cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Margherita de la Clejani, Nico, Cătălin Cazacu și Sorana Darclee. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind edițiile de duminică, luni și marți, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022.Cum a trezit Nea Marin vedetele.Cum arată ochelarii timpului ai M... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a dat prima probă a ciocanului, cu poșeta pe mână...
Ultimele știri
x