Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost „atacat”

Liviu Vârciu și Nea Marin au avut parte de o mică ceartă care s-a lăsat cu mai multe vorbe dure aruncate, dar și cu un gest neașteptat din partea lui Liviu Vârciu.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost „atacat” Galerie
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin după ce a fost „atacat” | Antena 1

Liviu Vârciu și Nea Marin au avut parte de o mică ceartă, care s-a lăsat cu vorbe grele și cu un mic act de violență, din partea amândurora. Este cunoscut deja faptul că ei au o relație foarte apropiată și se desemnează tată și fiu unul pe celălalt.

Liviu Vârciu ș Nea Marin, un nou scandal. Ce gest necugetat a făcut cântărețul

Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin, atunci când s-a enervat pe el că arunca cu pietre în barca în care se afla. După multe rugăminți să nu o mai facă, Liviu Vârciu a ținut să-i arate o parte a corpului său, în semn de protest.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Munca pe care Liviu și Andrei au refuzat să o facă: "Suntem soliști!"

„Când am ajuns, ce credeți, Liviu și Andrei erau fiecare cu câte barcă, ei se jucau”, spune Nea Marin.

„Tocmai plecam. Ploua cu pietre, când auzi cum vin...”, spune Andrei Ștefănescu.

„Ne-am luat bătaie în barca aia, că nu aveam unde să fugim. Mi-am luat o piatră în nas”, spune Sorana.

„„Ești nebun. Ca struțul m-am ascuns”, spune Liviu Vârciu.

„Eu am plecat, nu am stat”, mai spune Andrei Ștefănescu.

„Am fugit cât am putut, dar securistul de serviciu... Barbule, te-am văzut. Vreau să-ți zic ceva. Nu mai pot să plec. Trebuie să se seseizeze psihologii României. Nu ai cum să arunci cu pietre încontinuu. Auzi, Barbule, să știi că de mult timp nu ți l-am mai arătat, fesele”, se răzbună Liviu Vârciu pe Nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 23 ianuarie 2022. Margherita de la Clejani a surprins pe toată lumea cu mișcările de dans

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1 și AntenaPLAY, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Focșani sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Nico, Margherita de la Clejani, Sorana Darclee și Cătălin Cazacu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a dat prima probă a ciocanului, cu poșeta pe mână... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Gluma lui Nea Marin pe care Margherita nu a gustat-o: “Mamă, ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Citește și
Ultimele știri
x