Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Ce surpriză a avut Nea Marin când a intrat în curtea unei femei

După masa de prânz, nea Marin i-a pus pe Silviu și Marius în echipă și pe Liviu și Anca să caute în sat pe cineva care face furci pentru a-i chema la târgul pe care îl organizau.

colaj foto cu nea marin, carmen tanase si andrei sfefanescu Galerie
Nea Marin a descoperit ceva inedit în curtea unei femei din Maramureș, în ediția 11 din emisiunea Poftiți pe la noi | Antena 1

Marius și Silviu au găsit și un fotograf, special pentru eveniment, un om simplu care le-a umplut ziua cu energia lui și le-a povestit că el și scrie, nu e doar fotograf.

Între timp, Liviu și Anca au găsit cel mai bun meșter, care face greble. El povestea că are 94 ani și că de o viață toată lumea cumpără greble și alte ustensile de la el.

Nea Marin, însoțit de Carmen și Andrei, au ajuns la o poartă uriașă, specific maramureșeană. Poarta era mult mai mare decât cele pe care le vedeau în mod frecvent la toate gospodăriile.

Casa cu poveste neașteptată pe care au găsit-o nea Marin și vedetele sale

“Poate iese Prințul Charles de aici”, spune nea Marin după ce a constatat că poarta era strămutată.

Nu știau la ce să se aștepte atunci când au văzut peisajul frumos de dincolo de poartă. Nea Marin a intuit că acele case din curtea imensă sunt case strămutate, după ce a văzut acolo și o rulotă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Silviu Mircescu și Anca Dinicu, show în bucătărie. Ce au ajuns să facă

“Deci ți se făcea pielea de găină. Atâta era de frumos”, a completat Carmen.

Din una dintre case a ieșit o doamnă care nu știa românește. Femeia a spus că e proprietară acolo de peste 10 ani și a venit din Anglia. Ea a povestit că s-a îndrăgostit de Maramureș și a decis să se stabilească acolo.

Penelope a povestit că înainte de a împlini 40 ani, ea și soțul ei au decis să pornească într-o aventură. Și-au luat copiii și au plecat cu o furgonetă americană în lume.

“În termini de 2 săptămâni de la sosirea în România, am simțit că sunt acasă”, a povestit Penelope.

“Femeia aia s-a minunat că localnicii nu duc mai departe tradiția și a hotărât să o facă ea”, spune Carmen Tănase, complet revoltată.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Nea Marin s-a dezlănțuit cu „unealta secretă”, spre deliciul localnicilor

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Anca Dinicu, reacția pe care a avut-o când a văzut paharele cu ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,28 decembrie 2021. Anca Dinicu și Liviu Vârciu au fost impresionați de un bătrân de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x