Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Nea Marin, supărat foc după ce și-a luat bătaie. Ce s-a întâmplat

În ediția 11, după ce Liviu i-a spus lui nea Marin că e Ceaușescu, Marius Damian și Silviu Mircescu au fost următoarele ținte ale lui nea Marin care i-a ochit cu praștia.

colaj foto cu liviu varciu si nea marin la emisiunea Poftiti pe la noi Galerie
În timp ce se aflau în mașină, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin au făcut spectacol | Antena 1

Carmen Tănase, Anca Dinicu, Marius Damian și Silviu Mircescu au fost puși la treabă de nea Marin și au fost nevoiți să pună fânul deoparte pentru a face căpițe de fân.

Atunci când îi vedea că iau o pauză, nea Marin îi grăbea cu praștia să treacă din nou la muncă.

La un moment dat, după ce primise mai multe lovituri cu praștia, Silviu a spus că vrea să îl bată pe nea Marin pentru felul în care l-a tratat.

Marius și Silviu au început să facă niște căpițe la aparatul de pe deal. Între timp, Anca Dinicu s-a ascuns într-o căsuță și lenevea. Nici actrița nu a scăpat de loviturile de praștie ale lui nea Marin.

Nea Marin și-a luat bătaie

După ce au terminat munca, nea Marin i-a luat în căruță pe Silviu, Marius și Anca și au început să încarce baloții de fân. Drept răsplată, nea Marin le-a oferit câte un păhărel de horincă vedetelor sale. Împreună au plecat spre satul Breb. Celor 4 vedete și s-au alăturat și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Cine e Silviu Mircescu, invitatul lui Nea Marin

Pentru că lui Liviu și lui Andrei și s-a părut că nea Marin e cam alb la față, el a decis să îi facă o farsă.

“Și pe frunte era alb, și tot”, a spus Andrei Ștefănescu.

Liviu l-a lovit în ureche și apoi i-a spus că avea un gândac acolo, de aceea l-a atins. Nea Marin, însă, voia să se răzbune pentru că a primit bătaie.

În timp ce Andrei îl ținea de mâini, Liviu îi dădea palme peste față lui nea Marin.

“Cânta la darabană. Se auzea pâc-pâc-pâc. Eu cu două mâini, Liviu cu 2 mâini și tot ne scăpa la un moment dat”, povestește Andrei râzând.

Nea Marin i-a luat și el la palme.

“Vezi că ai sânge la gură, bre”, i-a zis Liviu Vârciu.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu a venit cu câinii ei, spre nemulțumirea lui Vârciu: Uite ochi

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Tricoul lui Liviu Vârciu, motiv de ceartă cu nea Marin: „Carne ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Anca Dinicu, reacția pe care a avut-o când a văzut paharele cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x