Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Tricoul lui Liviu Vârciu, motiv de ceartă cu nea Marin: „Carne de tun!”

După ce Marius Damian și-a expus ideile la micul dejun legate de spectacolul  pe care aveau să îl facă, cu Scufița Roșie reinterpretată, nea Marin s-a întâlnit cu Liviu Vârciu și a fost surprins să vadă ce tricou purta.

colaj foto cu liviu varciu si nea marin la emisiunea Poftiti pe la noi Galerie
În ediția 11 a emisiunii Poftiți pe la noi, Liviu Vârciu și-a făcut apariția cu un tricou inedit | Antena 1

Inițial, tricoul lui Liviu părea să fie unul cu Nicolae Ceaușescu, dar se pare că la o privire mai atentă, nea Marin și-a dat seama imediat.

“Băi, dar stai! Asta e fața mea?”, a întrebat nea Marin, râzând.

Liviu Vârciu avea tricou cu o poză mai veche de-a lui Nicolae Ceaușescu, dar cu chipul lui nea Marin. Sub poză, apărea și un citat de-a lui nea Marin.

“Să moară dracii!” se afla scris pe tricoul lui Liviu, iar pe nea Marin l-a bufnit râsul.

Tricoul lui Liviu Vârciu, motiv de scandal cu nea Marin

“Eu m-am îmbrăcat în tricou cu poza domnului Barbu de când era un pic mai tânăr”, spunea Liviu Vârciu.

“În vizită de lucru”, a completat Andrei Ștefănescu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu și Silviu au luat o „bătaie” pe care n-o vor uita curând

“Nu trebuie să mai spun eu nimic, să afle toată țara că domnul Barbu se trage din neamul lui Ceaușescu. Uitați-vă, asemănarea”, a mai adăugat Liviu.

“Nu pot să cred!”, a zis nea Marin și a început să tragă cu praștia în Liviu Vârciu, alergându-l prin curte.

“Securistu!”, striga Liviu Vârciu și s-a ascuns în bucătărie, aruncând cu mătura în nea Marin.

Nea Marin se pregătea să spargă geamul ușii, iar Liviu a încercat să arunce cu un ou după nea Marin fără să știe că oul ăla era fiert.

“Cum să ai mă un ou în frigider? Păi dacă aveam un cofrag mă făceam clocitoare”, spune Liviu.

Pentru a scăpa de nea Marin, Liviu a scos un spray de gândaci. Apoi s-a ascuns după Andrei.

“Carne de tun!”, striga nea Marin aruncând cu praștia.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu, show în grădină: Cu asta imi tai unghiile de la picioare

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Nea Marin a trezit vedetele în cel mai neașteptat mod. Ce farse... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Nea Marin, supărat foc după ce și-a luat bătaie. Ce s-a întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x