Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Cât de dificile au fost misiunile vedetelor și cum au făcut față

Vedetele alese pentru ediția de azi au avut de îndeplinit o misiune murdară, atât la propriu, cât și la figurat. Li s-a cerut să scoată și să distribuie nămolul pentru turiștii veniți la Techirghiol, dar și să-și promoveze târgul ce urmează să fie organizat în scurt timp.

colaj stefania si colegii din echipa sa Galerie
Vedetele s-au distrat copios în timpul misiunii noroiase, dar au și muncit și s-au relaxat la final | A1

Nea Marin i-a împărțit în două echipe. O echipă formată din Alex Velea, Zanni și Babană au plecat pe mare pentru a extrage nămol din mare și a-l aduce la țărm.

Echipa numărul doi, formată din Speak, Ștefania și Sony a rămas la țărm unde cei trei au umplut găleți și sticle cu nămol pentru turiștii veniți la tratament.

„Am avut de făcut o treabă cam...murdară, la propriu. Mamă, de ce miroase așa urât?”

Deși, inițial unii dintre participanți s-au plâns de ceea ce aveau de făcut, în final, planetele s-au aliniat pentru ei și au înțeles multe informații utile pe care, ulterior le-au aplicat pe propria piele.

Vedetele au avut parte de tratamente de relaxare și de îmbunătățire a sănătății lor.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 25 ianuarie 2022. Gestul necugetat al Margehritei care l-a deranjat pe Nea Marin în cramă

Vedetele s-au plâns de mirosul puternic al nămolului, dar și de aspect, însă, nu au respins ideea de a se mânji cu tratamentul sănătos și natural.

Sony chiar s-a amuzat teribil și și-a desenat pătrățele pe burtă, “ca să arate și el ca Alex Velea” iar Ștefania i-a marcat două dungi pe față, ca să semene cu Rambo.

Ștefania s-a luat la bătaie, cu nămol, cu Sony. Vedeta a făcut deliciul celor prezenți pe plajă, cu formele sale voluptoase

Și, pentru ca misiunea lor să fie una mai plăcută, Sony și Ștefania s-au distrat copios după ce s-au luat la bătaie cu nămol, pe plajă, spre amuzamentul lor și al celor prezenți.

Citește și:Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Ce a pățit Margherita după ce a avut mișcări necontrolate la stupul de albine

Cei doi s-au stropit reciproc și s-au alergat pe plajă, iar corpul frumos și tonifiat al Ștefaniei a atras toate privirile.

Jovială și răbdătoare, vedeta a și muncit, dar s-a si distrat, după care a intrat în camera de relaxare, unde a avut parte de o ședință de împachetări cu nămol.

La final, întrega misiune s-a dovedit a fi una amuzantă și s-a încheiat cu terapii de relaxare pentru echipa de la tărm.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022.Cine sunt vedetele de la Nea Marin și ce a povestit Cătălin Scăr... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană, omul show-ului. Cum a apărut la bazin.”Sunt un nebun”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x