Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, din nou țința glumelor lui Sony. Cât de grav a fost de data asta

Ediția din 31 ianuarie a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, a fost plină de peripeții pentru Babană, care a tot fost ținta glumelor lui Sony. De data aceasta, se pare că italianul a întrecut puțin măsura și Babană a scos limbajul "colorat" la înaintare și l-a înjurat cum a nimerit.

babana plin de faina pe el Galerie
Sony și-a luat revanșa și l-a umplut pe Babană cu făină, din cap până în picioare | A1

Sony și-a amintit că, mai demult, Babană i-a făcut o glumă și l-a umplut de făină, de apă, de diverse alte „ingrediente”, motiv pentru care a considerat că e timpul să se răzbune.

Așadar, a luat o pungă cu făină și i-a turnat-o în cap lui Babana, peste pălăria lui cu ținte, peste parpalacul “ de 600 de euro”.

Momentul a fost presărat cu râsete copioase, dar și cu foarte multe beep-uri.

Babană, despre momentul în care Sony l-a acoperit cu făină: “L-am înjurat 45 de minute și-n română și-n italiană”

Scos din sărite la maximum, Babană a încercat să se curețe de făină și chiar și nea Marin i-a oferit o mână de ajutor.

Am cedat nervos, mi-am activat vocabularul de prost și l-am înjurat cum mi-a venit la gură. Nu am înțeles de ce a trebuit să arunce și cu apă peste făină, a spus Babană

Citește și: Poftiți pe la noi, 30 ianuarie 2022. Babană, cu sutien la bazin: Sunt ca o divă!

Replica a venit imediat de la Sony: „ Și el mi-a aruncat cu faină și apă peste tot și m-a făcut să arăt ca o pizza umană. Acum, el nu era la înmormântare. Nu trebuia să fie îmbrăcat doar în negru și l-am colorat puțin cu alb”, a explicat, cu inocență, Sony.

În final, cei doi au închinat un pahar de țuică și lucrurile s-au calmat

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, extrem de panicat și enervat din cauza lui Sony. Ce i-a ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Rikito Watanabe surprins la el în restaurant. Ce și-a învățat o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x