Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Rikito Watanabe surprins la el în restaurant. Ce și-a învățat oaspeții

Și dacă vedetele ediția din 31 ianuarie a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, au fost puse pe șotii care mai de care mai amuzante, acum este timpul pentru niște delicatese japoneze.

colaj cu rikito si nea marin Galerie
Rikito Watanabe l-a învățat pe nea Marin să taie somonul pentru sushi | A1

Și cum cel mai indicat este să lași specialiștii să se ocupe de specialități culinare, nea Marin și-a dus echipa la un restaurant japonez, însă nu la oricare.

Vedetele au ajuns la Constanța unde au avut surpiza să-l găsească pe japonezul Rikito Watanabe, cunoscut de la Chefi la cuțite care le-a făcut o primire călduroasă, în stil tradițional japonez.

Citește și:Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,25 ianuarie 2022.Ce a pățit Margherita după ce a avut mișcări necontrolate la stupul de albine

Atâta amabilitate venită d ela Rikito l-a determinat ăe Liviu Vârciu să-și exprime mirarea.” Eu n-am văzut în viața mea un om care să se bucure așa de tare că venim la el și-l punem la muncă”

Rikito Watanabe l-a învățat pe nea Marin cum e treaba cu tăiatul somonului pentru sushi. „I-am zis că e bine, dar nu era”

Și pentru că veniseră la restaurant să mănânce, Liviu, Andrei și nea Marin s-au apucat de treabă.

Sau, mai bine spus, de data aceasta, nea Marin s-a apucat de treabă. Acesta, sub îndrumarea lui Rikito, a tăiat și a curățat de oase un somon ce urma a fi preparat.

Citește și:Speak, Ștefania, Alex Velea, Zanni, Sony și Babană, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, duminică, de la 20:00, la Antena 1

„E prima oară când fac asta, jur. Dar văd că a ieșit bine”, a spus nea Mărin. În schimb, Rikito a confirmat și, ulterior, a infirmat. „I-am spus lui nea Marin că era bine ce face, dar nu era”, a spus, amuzat, japonezul.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 31 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre, în Olimp și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Babană, din nou țința glumelor lui Sony. Cât de grav a fost de d... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 31 ianuarie 2022. Riki, păcălit: „Chef Bontea, mă supără un japonez”.Riki e sau nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x