Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin are o nouă "armă", adaptată pe timp de pandemie

Într-un an al pandemiei, turismul a fost grav afectat, iar nea Marin a dorit să filmeze acest sezon nou în condiții speciale, promovând locuri neștiute, cu peisaje inedite din România.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Într-un an al pandemiei, turismul a fost grav afectat, iar nea Marin a dorit să filmeze acest sezon nou în condiții speciale, promovând locuri neștiute, cu peisaje inedite din România. | Antena 1

Prima oprire făcute de nea Marin este la Șvinița, în județul Mehedinți. Nea Marin, ajutat de Liviu și Andrei, le-a pus pe vedete la încercare.

Andrei și Liviu au recunoscut că le-a fost dor de nea Marin și că au ținut legătura prin telefon pe perioada pandemiei, înainte de a începe filmările. În prima ediție, vedetele care sunt puse la încercare de nea Marin sunt Marian Capeț, Adda, Cătălin Rizea și Iuliana Luciu.

Nea Marin s-a gândit să ajute mai mult, așa că a fost numit primar pentru câteva zile, încercând să ajute și comunitățile din locurile pe care le-a vizitat. Pentru a țina distanța față de ceilalți, nea Marin a spus că folosește bățul lui de căluș.

Împreună cu primarul din Svinița, nea Marin și ajutoarele sale aveau să pregătească un târg de promovare a zonei turistice.

Nea Marin, înarmat cu multă răbdare și o nouă nuia la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Dacă nea Marin a fost numit primar pentru câteva zile, atunci el a zis că Liviu și Andrei aveau să fie consilierii lui.

După ce le-a dat directive tuturor la micul dejun, nea Marin le-a spus vedetelor lui că el nu mai folosește bățul decât pentru distanțare, nu și pentru bătaie.

Citește și: Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1

“Nu înțeleg nea Marin, noi bătaie când mai luăm?”, a întrebat Cătălin.

“Ăla era bățul de călușar, dar eu nu mai folosesc bățul, decât pentru distanțare”, a zis nea Marin.

Zona în care au poposit este vestită pentru numărul mare de smochini. Toată lumea are câte un smochin în curte și localnicii fac acum și țuică, și vin din aceste fructe. De aceea, nea Marin își dorea să facă un târg cu produse făcute din smochine.

Vedetele trebuiau să caute oameni ai locului pricepuți la diferite meșteșuguri, dar și artiști locali care ar fi putut să îi încânte pe turiști. Lor le era greu să organizeze un târg pe timp de pandemie.

Adda și Cătălin încercau să găsească metode pentru a atrage oameni la târg, dar au sfârșit prin se certa între ei. Adda spunea că soțul ei vorbește prea tare la testimoniale, iar Cătălin s-a enervat și a zis că vrea să li se ia interviu separat.

“Îți dau un bobârnac în ureche”, i-a zis Cătălin Addei, amintindu-ne de felul simpatic în care se certau ei și când erau în Asia Express.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x