Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021.Iuliana Luciu, o experiență de neuitat cu tractorul."Eram plină de furnici"

Nea Marin i-a povestit doamnei Lina, cea care l-a găzduit pentru biroul lui, că a mai fost în această zonă doar în copilărie, pe când avea 10 ani.

poftiti prin tara 6 decembrie colaj Galerie
Iuliana și Capet au plecat spre primărie, iar pe drum le spuneau oamenilor că marți trebuie să vină la târg. Pentru că era închisă primăria, Iuliana și Capet au decis să meargă acasă la primar. Ei au găsit un tractor și s-au urcat în remorcă pentru a evita să meargă pe jos atât de mult. | Antena 1

În comuna aceasta se vorbește limba sârbă, dar nu cea literal, ci cea arhaică. Ea i-a povestit lui nea Mărin câte puțin despre viața ei și familia ei.

Între timp, cele 6 vedete îl căutau în continuare pe nea Marin, încercând să afle locația biroului lui de primar.

Pe drum, Cătălin a avut o surpriză pentru Adda.

“Adduț, hai să îți arăt ceva”, i-a spus Cătălin.

“Degetul din mijloc?”, a zis Adda.

Cătălin i-a oferit un trandafir roșu.

“Vrea să fie romantic, dar nu știe să fie romantic. Oricum o să-mi notez în calendar”, a spus Adda.

Vedetele au ajuns la biroul lui nea Marin și s-au minunat de peisaj și locație.

“Era ca un rege, (…) stătea acolo și aștepta să vină hamalii”, a zis Cătălin.

Vedetele aveau să se descurce singure pentru organizarea târgului

Cei 6 au ciocnit cu nea Marin câte un pahar de smochinată, iar apoi aveau să se organizeze. Vedetele trebuiau să meargă din poartă în poartă.

“Păi și eu cum mă duc la poartă și întreb? Aveți un dansator? ”, a întrebat Capet.

Nea Marin le-a spus clar că trebuie să facă filmulețe cu fiecare artist local și să I le arate pentru a decide pe cine cheamă pentru spectacolul de la târg sau nu.

Citește și: Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1

“Să meargă prin sat să socializeze cu oamenii, să vadă ce fac ei, cu ce se ocupă”, a zis nea Marin.

Adda și Cătălin au fost la căminul cultural, dar era în renovare. Cătălin a vorbit cu proprietarul căminului și urma să vină domnul Ilie să vorbească despre artiști. Domnul Ilie și fratele lui sunt cântăreți și putea să facă rost de scenă și sonorizare.

Iuliana și Capet au plecat spre primărie, iar pe drum le spuneau oamenilor că marți trebuie să vină la târg. Pentru că era închisă primăria, Iuliana și Capet au decis să meargă acasă la primar. Ei au găsit un tractor și s-au urcat în remorcă pentru a evita să meargă pe jos atât de mult.

“Capet, ai mai mers tu cu Cabrio la viața ta?”, spune Iuliana.

“După cum spuneam, luxul și opulența mă definesc pe mine”, a adăugat Capet.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În prima ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Nea Marin și Liviu, disputa care a încins spiritele. "Mă ie... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Farsa făcută de Liviu și Andrei lui nea Marin: "Ajutor soci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x