Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 12. Teribilismul la 18 ani. Dependența de viteză și adrenalină duce la vieți curmate

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 15 martie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Teribismul și viteza sunt factori care pot curma viața | Antena 1

Episodul 12 al serialului Povești de familie vine cu povestea a trei prieteni, o fată și doi băieți, o mașină puternică și dependența de viteză și adrenalină.

Povestea de astăzi nu este una cu final fericit, pentru că, în șicanele din trafic din lumea de azi, nu știi niciodată peste cine dai și, într-o secundă, viața îți poate fi curmată.

Robert este un tânăr dependent de viteză, de adrenalină, căruia i-au plăcut mereu jocurile video cu mașini de curse. Când a împlinit 18 ani, a primit o mașină puternică și a început să se ia la întrecere cu diverși șoferi prin oraș.

Ana, prietenă bună, a încercat să-i salveze viața, dar inconștiența și teribilismul au fost mai puternice decât încercările ei. Băiatul a fost împușcat în trafic de un bărbat pe care l-a provocat

Îngrijorată de inconștiența prietenului ei, Ana a încercat, în mai multe rânduri să îl convingă să renunțe la obiceiul de a provoca șoferii pe stradă.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 11. Învingător la 18 ani, dintr-un scaun cu rotile. "Viața e cel mai frumos lucru"

A vorbit chiar și cu părinții băiatului, însă a fost în zadar. Ulterior, aceasta a vorbit cu mama iubitului ei, Zoran, cel mai bun prieten al lui Robert.

Abia atunci, un prim semnal de alarmă a fost ridicat, dar s-a dovedit prea mic. Ana, nu doar că și-a pierdut amicul, dar și-a pierdut și iubitul.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 10. Sarcina în adolescență și urmările unei vieți în minciună, traume majore pentru copii

Totul până într-o zi când, la o altă șicanare în trafic, șoferul, care de fapt era un criminal căutat de poliție a coborât din mașina sa și l-a împușcat mortal pe Robert.

Intrat în șoc, prietenului său, Zoran, i-a luat foarte mult timp să depășească momentul în care prietenul lui cel mai bun i-a murit în brațe.

Ulterior, având norocul să o aibă alături pe iubita sa, Ana, lucrurile au luat o turnură favorabilă și a mai depășit momentul.

Însă a vrut neapărat să se facă dreptate și nu s-a lăsat până nu a făcut acest lucru. În final, criminalul a fost prins.

Povești de familie, sezon 2, episodul 11. Învingător la 18 ani, dintr-un scaun cu rotile. "Viața e cel mai frumos l... Povești de familie, sezon 2, episodul 13. Un joc înșelător de-a iubirea, la 15 ani, poate deveni periculos oricând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x