Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 13. Un joc înșelător de-a iubirea, la 15 ani, poate deveni periculos oricând

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 16 martie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Un joc pe o aplicație poate deveni un real pericol pentru tinerii adolescenți | Antena 1

Episodul 13 al seriei "Povești de familie" vine cu o poveste aparent inofensivă, dar care, în realitate ascunde un joc primejdios.

Este vorba de o aplicație, un joc al iubirii care promite că, odată jucat, va aduce iubirea vieții și este destinat fetelor.

Jocul are mai mulți pași care trebuie urmați întocmai, iar, la final, în loc de iubire, vine, de fapt o dezamăgire.

Internetul are capcanele lui și nu știi niciodată cine se ascunde în spatele unei identități virtuale

Episodul de azi spune povestea a două prietene, colege de bancă, cu vârste de 15 ani.

Un fluturaș de promovare aduce în prim plan un joc de iubire ce trebuie descărcat și una dintre fete pică în plasă.

Îl descarcă și urmează fiecare instrucțiune pentru a fi împreună cu băiatul pentru care are un crush. Însă ea nu știe ce o așteaptă.

La început totul părea amuzant și fata și prietena ei au luat totul ca pe o glumă. Ulterior, prietena ei nu a mai găsit nimic amuzant la acel joc și i s-a paărut chiar că situația devine periculoasă.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 12. Teribilismul la 18 ani. Dependența de viteză și adrenalină duce la vieți curmate

A încercat, în mai multe rânduri, să-și avertizeze prietena, însă a fost în zadar. Ulterior, s-a văzut nevoită să o anunțe pe mama acesteia.

Povestea are un final fericit în sensul că nimeni nu este rănit, însă este un semnal de alarmă asupra faptului că internetul poate fi o capcană din care câteodată poți ieși pățit.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 11. Învingător la 18 ani, dintr-un scaun cu rotile. "Viața e cel mai frumos lucru"

Tânăra adolescentă a ajuns chiar să fie păcălită că băiatul de care era îndrăgostită o va aștepta în gară, pentru a pleca împreună la mare.

În schimb, acolo o aștepta chiar pericolul. A fost jefuită și total dezamăgită să afle că jefuitorul era chiar băiatul de care era îndrăgostită, iar cel ce a inventat jocul era tot el.

Prins de poliție a dezvăluit că a inventat acest joc pentru că a fost victima bullying-ului în școală și a căutat să se răzbune pe toată lumea care l-a supus la acest tratament.

Povești de familie, sezon 2, episodul 12. Teribilismul la 18 ani. Dependența de viteză și adrenalină duce la vieți curma... Povești de familie, sezon 2, episodul 14. Un secret apăsător al unui părinte poate traumatiza un adolescent pe viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x