Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 14. Un secret apăsător al unui părinte poate traumatiza un adolescent pe viață

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 17 martie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Un secret din trecut poate declanșa traume. Adevărul trebuie spus | Antena 1

Episodul 17 al seriei poveștilor ce pot fi lecții de viață vine cu o povață importantă. În încercarea de a-i salva viața propriului copil, un părinte i-o poate distruge.

Este povestea unui adolescent al cărui tată are bani și care crede cu tărie că totul se rezolvă cu bani. Pe moment, unele greșeli pot fi rezolvate, însă pe termen lung, consecințele pot fi mai grave.

Aflarea adevărului este mai eliberatoare decât orice alt lucru pe lume

Povestea implică doi adolescenți, prieteni foarte buni încă de mici care urmau să meargă împreună la facultate, în New York.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 13. Un joc înșelător de-a iubirea, la 15 ani, poate deveni periculos oricând

Unul dintre băieți era cu o situație materială slăbuță iar tatăl lui era șoferul tatălui prietenului său. Venind de la o petrecere, băiatul de bani gata a condus băut și a ucis un om.

Tatăl, pentru a-l scăpa de închisoare, l-a convins pe prietenul său să declare că acesta a fost la volan, cu promisiunea că va avea grijă să aibă cei mai buni avocați.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 12. Teribilismul la 18 ani. Dependența de viteză și adrenalină duce la vieți curmate

Tânărul a acceptat iar ulterior, istoria s-a repetat. Tatăl bogat a urcat la volan și l-a ucis pe tatăl băiatului și a mințit că acesta era la volan.

Ieșit din închisoare, tânărul a vrut ca fosta lui iubită să afle adevărul și pentru a ierta pe toată lumea, pentru memoria tatălui său, a vrut ca adevărul să-i fie recunoscut, fapt care, în final, s-a întâmplat.

Ulterior, acesta s-a împăcat cu fosta iubită și a intrat la facultate, așa cum îi promisese tatălui său, pentru a-și crea un drum în viață. Și-a găsit și o slujbă.

Întotdeauna, în viață, faptul că părinții își fac copiii părtași unor secrete grave, poate avea urmări grave, poate chiar distruge viața unui om.

O povară mare la o vârstă timpurie distruge emoțional, încarcă iar eliberraea poate veni, câteodată prea târziu, este povața de la sfârșitul acestui episod.

Povești de familie, sezon 2, episodul 13. Un joc înșelător de-a iubirea, la 15 ani, poate deveni periculos oricând... Povești de familie, sezon 2, episodul 15. Cum ambiția și iubirea față de propriul copil schimbă două destine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x